cinematrnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anlamadıgım nokta :video üzerinde reklam olmasın diyorsun peki reklamsız video veren bldiğn adres varmı ? sonuçta post atacak kişi ne istersen onu atacakta adam orda video aramakla nie zaman öldürsün ? yani orda video araması belki 1 video için 4 5 dk sını harcıyacak yazık değil mi ? dediğin işi ben yaparım günde 15 20 tane atarım parayıda peşin alırım sanırsam klip siten falan var ama dediğim gibi reklamlı reklamsız ayırt edeceksen reklamsızlarını senini bulup linkini vermen gerekecek..
Reklamlara bakmak zaman kaybı diyorsun? Ben videonun tamamını izleyin demiyorum zaten. Başına bakın reklam gömülmüş mü yeter. Yahoo ve Google'ın video servislerinden çekilecek içerik. Reklamsız olsun dememin sebebi bazı arkadaşların izlesene veya timsah gibi sitelerden içerik çekmesidir ki bu tür sitelerde videoya bakmanıza gerek yok zaten video oynatıcıda reklam vardır.

Ayrıca günde 20 post atabilirsin ama bunu istemiyorum. Günlük 3-10 video sınırı ile 100 video eklettiriyorum. Parayı da peşin istemişin.

Zaten bir arkadaşla anlaştık. Seninle anlaşmamız olanaksız. Görüşmek üzere.