Yok galiba ben anlatamadım arkadaşlar.. O zaman ben bir kez daha açıklamamı yapayım niyetim burada dalga geçmek vey polemik yaratmak olsaydı isim soyad hatta telefon numaramıda bırakmazdım. Telefonumu bırakma sebebim sürekli forumu takip edemediğim ve isteklerimi yazıyla değil direk anlatarak daha rahat ifade edebileceğimden dolayı direk irtibat olarak kişisel telefon numaramı yazdım.

Bu çalışma ile gerçekten ciddi manada ilgilenen arkadaşlarım zaten arayıp konu hakkında teknik ve mali detayları alıp işe başlayacaklar bu sitede yazışma ile olacak bir iş değil ayrıca ticarette bu şekilde olmaz ben buraya ilan bıraktım ilgilenen arkadaşlarım veya iş yapmak isteyen arkadaşlar irtibata geçer bu kadar basit.Burada 40 mesajla uğraşıp beklemektense 1 telefon görüşmesi ile hallederiz. Haa olmadı ilgilenen arkadaşlarım irtibat bilgilerini bana PM atarlar ben ararım bu okadar da zor bir durumda değil ayrıca. Ücret konusuna gelince mali detaylar dedik konuşulur anlaşılır sonuçta ticaret mantığını göz önüne alınca kaparo isteyene kaparo veya ben peşin alırım işi sonra teslim ederim derse oda olur fark etmez. zaten ilk mesajımdada yazmışım ücret konusunu dert etmeyin diye. O bakımdan Lütfen ilgilenen arkadaşlar sadece ya irtibat bilgilerini bana PM atsınlar yada benimle irtibata geçsinler. Konu zaten yeterince açık yapılmak istenende belli ortada fazla sözede gerek olmadığının kanaatindeyim.
Saygılarımla...

Turgay ACAR.
Mail :turgayacar@wowotto.com
Telefon :0505 532 48 62

Bursa