Kızın üstüne gitme, msn adresi varsa ekle msnde yeni bir arkadaşmış gibi tanış bir süre konuştuktan sonra zaten sevgili olma işi basit, Bir süre arkadaş gibi takıl direk seni seviyorum diyen tipleri kızlar inandırıcı bulmuyor helede geçmişte ayrıldıktan sonra şimdi bunu diyorsan bu kadar zaman aklın nerdeydi diye sorar sormayan kız zor bulunur zaten..
Ekle msnden konuş, yoksa telefondan msjlaş oda yoksa arada buluş gezin takıl ama bunu kızın yanında gezen ona hayran olan biri olarak yapma, yerinde olsam bir süre arkadaşlık kurar sonra eski duygularım depreşti seni gördükçe içimde bir heycan sana dokununca yaptığım salaklıkların bedeli senle ayrılmamız'ı hatırlatıyor bana keşke yine beraber olsak seni çok özledim kimse yerini dolduramadı kimse senin kadar eğlenceli olamadı hepsi geldi geçti falan biraz pohpohlayıcı sözler kurdunmu tamamdır.
Bu lafım da erkeklere, eğer bir kızı tavlamak istiyorsanız, ilk önce iyi bir arkadaş olun dertlerini paylaşın siz tanıştığınızda sevgilisi varsa dahada makbuldür sorunlarını size anlatır ilk önce dost olursunuz sonra sevgili olmak çok basit zaten kızla aranızda ortak yan bulun ve hep öyle davranın kendinize güveniniz olsun birazda çevreniz ve görünüşünüze güzellik kattığınız zaman bir kızı etkilemek kolay..