Son Olarak İse Bu Script Yazdığını İdda eden kişi ile görüştüm şunları söyledi msnden
Konusma Kayıtları
evet 3 kolandan çekior sqlleri ama sen limit fonksiyonu ile bu sorunu aşabilirsin bak ben anasayfada 30 deface seçiorum ya $arsiv_al = mysql_query("SELECT * FROM kayitlar WHERE onay = 1 ORDER BY tarih DESC LIMIT 30"); üst kısımda onhold ve special toplam çekilior $arsivcekaq = mysql_query("SELECT * FROM kayitlar WHERE onay = 0 ORDER BY tarih DESC LIMIT 30"); onhold kısmında arsivcekaq değşkenini $arsivcekaq = mysql_query("SELECT * FROM kayitlar WHERE onay = 0 ORDER BY tarih DESC LIMIT 30"); bununla değiştir sorun ortadan kalkar aynı şey special deface içinde geçerlitek fark tarih kısmında sonra DESC LIMIT 30 eklenmesi bu çekilen sorguyu kısıtlar index.php ve ustkisim.php
$arsivcekaq = mysql_query("SELECT * FROM kayitlar WHERE onay = 0 ORDER BY tarih"); arat
bununla değiştir
$arsivcekaq = mysql_query("SELECT * FROM kayitlar WHERE onay = 0 ORDER BY tarih DESC LIMIT 30");
biri special biride onhol için special için ayrı
onu $arsivcekaq = mysql_query("SELECT * FROM kayitlar WHERE tur = 1 ORDER BY tarih DESC LIMIT 30"); ile değiştir
$arsivcekaq = mysql_query("SELECT * FROM kayitlar WHERE tur = 1 ORDER BY tarih"); bunu
$arsivcekaq = mysql_query("SELECT * FROM kayitlar WHERE tur = 1 ORDER BY tarih DESC LIMIT 30");
ile değiştir
$arsivcekaq = mysql_query("SELECT * FROM kayitlar WHERE onay = 0 ORDER BY tarih"); bunu ise
$arsivcekaq = mysql_query("SELECT * FROM kayitlar WHERE onay = 0 ORDER BY tarih DESC LIMIT 30"); ile değştir
Bu şekilde msnden iletiler gönderdi ancak ben anlıyamadım. anlayan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.