Merhaba arkadaslar, sitemde wordpress kuruludur. Sitemde istediklerim şunlardir ;

* Gündelik bilgiler, haberler, dizi özetleri, Maç sonuclari, Eğitim, islami bilgi, Konulari yoğunlukta post attiracağim
* Sitemde Resim (thumbnail) resim eklentisi var. Her konuda özel alandan konunun içeriğine göre resim eklenmelidir.
* Eklediğiniz konu içerisinde iç içe linkler olmasi gerektir (en az 2 tane)
* Sitemde "All in One SEO Pack" kuruludur. - title, keywords, description Özgün olarak başka kaynakdan alinmadan yazilmalidir.
* Copy alinti yapabilirsiniz. Aldiğiniz iceriklerin kaynak linki kesinlikle gösterilecektir. ( aldiğiniz yazilarin telif hakkı varsa )
* 250 post attiracağim, Hergün 20 konu eklettireceğim. 1 kişi ile calişmak istiyorum. 2 haftada sonunda 250 post atilmiş olucak. ( 1 günde 250 post atip işim bitsin yarim yamalak iş yapacak kişiler kesinlikle yazmasinlar) Hergün 20 post attiracağim. 2 Hafta sonunda 250 post'a ulaşacağiz.
* Yukarida istediklerimi yapabilecek, kendi sitesi gibi önemseyip post atacak arkadaşıma hediye olarak iş sonunda isimtescil panelimde bulunan hepradyo.com domainini hediye edeceğim.

Not : 5 gün sonunda 100 Postu attiği zaman Yarı ödemenizi yaparim. 250 konu sonunda, ücretinizin geri kalani ödenecektir.

Tekliflerinizi Bekliyorum PM atmayiniz. Buradan Ne kadar ücrete yapacağinizi yaziniz ona göre değerlendirme yapalim.