Ben İnfobilisim'in tartışmasız en büyük maduru olarak açıklama yapayım bari beyler Bora KOZAK ve Hüseyin KOZAK ikilisi ile çalışmaya ocakta başladım ve 2 adet ( windows+linüx) reseler aldım 15 ve 80 gb'lık bu tarihten sonra ara ara kesintiler oldu ama önemsemedim ama son 12 gündür benimde tamm 17 sitem kapalı linüx reseller'da ve 2-3 gün önce bir ara Bora bey girdi ve Böbrek ameliyatı olduğunu bir süredir hastanede bulunduğunu ve bu sırada 1 kere eskidende olduğu gibi sunucuya saldırılıp trafiklerinin bitirildiğini söyledi ve ödemeyi yaptıktan 5-6 gün sonra olduğu için 1 ayın dolması gerektiğini söyledi.Bende 2 reseller ve 7 domain aldım buradan ve peşin ödedim ve sitelerimin yedeğinden başka birşey istemiyorum aması var tabi bunu yanlarına bırakmayacağım önce savcılığa dilekçe yazacağım sonrada tib.gov'a faaliyet belgelerinin iptali için şikayette bulunacağım ayrıca ödediğim ücreti fazlası ile geri isteyeceğim düşünsenize bende faaliyet belgesi için başvurdum ve ilk müşterim sitesi kapandığı için parasını geriğ istedi ve TAM 17 sitemin hitleri düştü belkide gitti siteler ve ne kadar zararda olduğumu bilemiyorum ben hjesaplayamadım sizde pek kafa yormayın.Yasaltüm yolları deniyeceğim ayrıca e-mail'dı GSM'di mail'di birçok şey söylenmiş ama cepten ulaşmaya çalıştığımda hep kapalı hep kapalı öteki noyu arıyorum açık buluyorum çaldırıyorum açılmıyor birdaha aradığımda bi bakmışsın kapanmış yani madur olan insan zaten her yola başvurur kafanızı yormayın 1 ayın dolmasını bir bekleyelim önce ve sonra geri iade isteyelim.Windws konusunda da bu konuya yazan bir arkadaştan win dedicated hizmeti aldıkları için windows'ta pek sorun çıkmıyor ama Linüx Sunucu Bitik !