Lisansin alinis tarihi: 25 Mart 2008.
Yamalari indirmek icin son tarih : 25 Mart 2009.
Ucret : 100 USD.
Odeme: Banka havalesi

Bazi arkadaslar, bilip bilmeden sallamis. Zaten bu foruma hastayim. Herkes kafasina gore salliyor. Tekrar aciklayayim.

Vbulletin lisansi su anda 180 USD. Benim Lisansim 100 USD. Ikisi arasindaki fark su: vbulletinden aldiginiz lisans size 1 sene boyunca, yamalari, guncellemeleri indirme hakki verir. Benden aldiginiz lisans ile yamalari 25 Mart 2009 tarihine kadar indirirsiniz. Vbulletine 40 USD oderseniz, yamalari bir sene daha indirme hakkiniz olur. Yani vbulletinde 180 USD ye satilan urunu 100 (bana vereceginiz para)+40 (vbulletin yamalarini indirmek icin odeyeceginiz para)=140 USD'ye elde edebilirsiniz.

Yok ben yamalari istemiyorum diyorsanizda, guncelleme parasi (40) odemezsiniz. 100 USDye vbulletin lisansiniz olur.

BU lisansi 3 ay once webhsotingtalk.com'da satmak uzereydim. Son anda vazgectim. Orada vbulletin lisanslari 2 gun icinde buradakinden cok daha yuksek fiyata gidiyor. Ben yurtdisindayim, yurtdisindan Turkiyeye para transferi icin ugrasmam gerekiyor. Bankaya gidecegim, form dolduracagim, salak bankaciya IBAN numaralarini anlatacagim vs vs... O sirada bankaci bana sigorta, fon. mon su bu ne varsa satmaya kalkacak. Yani cileli is. Nerden baksan 1.5 saat. Bankalarda bayagi komisyon aliyor. Onun yerine burada satmayi dusunuyorum. 2-3 gun icinde satamazsam, webhostingtalk.com'da zaten satarim.

O cook pahali, lisans bu kadar para etmez falan diye bos bos konusmayin. 180 USDlik seyi 140 USD'e maledebilirsiniz. Bu ikinci el urun, defolu mal falanda degil. Alti ustu lisans.

Ilani okuyan herkese tesekkurler, sorunuz varsa, bana ozel mesak gondermek yerine, lutfen buraya yazin...
Beni MSN'e cagirmayin. Isim gucum var. BlackHatSeo'yum, sizinle 30 dakikalik chat yapacagim zamanda 6 tane site yapar. 40USD para yaparim. Illaki konusmadan almam diyorsanizda, bana ozel mesaj ile telefon numaranizi, hangi saatlerde aranmak istediginizi soyleyin. Ben sizi ararim. Ne zaman MSN'e girsem, Turkiyeden 20 kisi, ne yapiyorsun, sunu satin alir misin, sen su musun, bu musun diye geyik atiyor, cok zamanimi aliyor. Zamanim cok degerli. Kusura bakmayin, MSN'e gelemem.

Eger almaya karar verdiyseniz, pm gonderin, yada konuda ALDIM yazin. Bu forumda onlarca site aldim. 100 USD icin sizi dolandirmaya kalkacak halim yok.

Herkese tesekkurler.