Daha fazla seviyeyi düşürmeyelim bence. Şu an yaptığımız herhangi bir fikir üzerine düşünme, yorumlamak değil kim daha uzağa işer durumuna geldik. Amaçımızı bilelim, araştıralım sorgulayalım. Lütfen duyduklarımızla yetinmeyelim. Google Google diye dört dönüyoruz arada sırada onda başka şeylerde yazıp arayın. Ne olmuş ne bitmiş. Türkiye üzerinde hangi ülkeler ne oyunlar oynamış. Hristiyanlığın yayılma politikası ne aşamaya gelmiş. Deniz Gezmiş kadın öldürmüş. Kakadır o yerine genel amacı neymiş oturup bir kaç onu savunan bir kaç onu yeren ama gerçeklerden çıkmayan kitap okuyun kendiniz karar verin. Sağ gazetesini alıp okuyun ama yetinmeyin sol gazetesinide alıp okuyun. Bambaşka şekilde aktarılıyor herşey. Ben yatıyorum. İsteyen arkadaşlar özel mesaj atar. Yarın vakit buldukça konuşuruz. Ne kadar konuşursak o kadar kendimizi geliştirmiş oluruz.
+ Tam Bağımsız TÜRKİYE diyoruz bunu tek solcular olarak görmemek gerekli aslında..Çünkü her Türk Milliyetçisi bir insan vatanını ve milletinin kendi tarafından yönetilmesini ister..ki bir Türk asla esir olmaz diyen bir halkımız bugün kafasına imf'ymiş,bm'lermiş,ab'ymiş bir sürü şey dayatılıyor..Ben bunlara karşıyım..
Ben baba çatlıyıda dar ağacında üç fidanıda okudum...Bir şeye körü körüne inanmak gerektiğini düşünmüyorum..Deniz gezmişinde belki abdullah çatlınında yaptığı bu ülke için güzel şeyler vardır...
Sonuçta hepimiz Türk'üz ve bu devlet bizim..Ama biz bizim karşılıksız sevdiğimiz devletten job yemek istemiyoruz..
Bu devlet demokrasiyle yönetiliyor..İçte ayrı olabiliriz ama dışta tek yüreğiz..Bugün bir savaş çıksa eminim ki bura da birbiriyle tartışan bir çok insan cephede birbirine sırtını dayayıp savaşacaktır...
Yarın yöneticiler bu konuyu görünce direk kilitleyeceklerdir.
Onlara saygımız sonsuz
İyi geceler herkese..
Bu konudaki son yorumum olsun buda..