T3chn0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amcana Allah'tan rahmet diliyorum.

Ben oturduğum ildeki vakıfların yerini iyi bilirim ama yaptığım yardım bana özel olduğu için heryerde söylemem.

2. si Bu ülkede yaşıyorsan Polis'e saygı göstereceksin anaşirstlik yapmıcaksın gösteri yapıyorsan kurallarına göre yapıp terbiyesizlik yapmadan çekip gidiceksin.Sen kimsin ki ülkenin polisine taş atıyorsun?
Biri sana seni şehit cenazelerinde göremiyoruz derse yaptığın yardımıda amcanıda söylemek zorunda kalıyorsun.

2. Ben kimin biliyor musun.Ben halkım. O polis beni dövüp öldürmek için değil beni korumak için orda. Bunun için para alıyor. Çoluğuna çocuğuna o para ile bakıyor. Polisleri genel olarak değerlendirmem çok yanlış. Benim belrttiğim olaylar dışında asla lafım olmaz. Gün geliyor onlarda görevi için evinden barkından uzak kalıyor. Gün geliyor ölüyor. Ama bu şartlar ne askerinki ile kıyaslanabilir nede başka bir şeyle. Şartları iyi. Ve bariz bir siyasi düşüncesi var. 1 martta çembere alıp insan ezdiler, insan vurdular, ölenlerin birisi polis tankı altınsa, 10 dan fazlası polis arabası altında kalanı kurşun. Bu katliamdır. Sivasda aydınların yakılmasını izlediler. Daha saymakla bitmez.

T3chn0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım ben bugüne kadar edebiyle duran insanlara polisin vurduğunu hiç görmedim,bana yada çevremdeki insanlara hiç vurmadılar neden acaba ?

Sen polisi kışkırtacak her türlü sloganı at, izinsiz gösteri yap,Üzerine yürü taş at...

Sonra vay anaam Polis jop kullandı (:
Edebi ile durma ile önüne verilenle idare etmek. Koyun olmak. Mal olmak. Bunları karıştırma. 1 Mayısda hakkını arıyordu insanların. Bak onlar seninde insanların. Aç kaldığı için ordaydı. Çocuğuna bakamadığı için ordaydı. Ve çoğu dayak yedi. yüzlercesi öldürüldü.

Yeni olaylardan. Dur diyince durmayan çocuğu kafasında vuruyor. Bana sorduğun soruyu bende ona sorarım. Kimsin sen? Senin ne haddine o silashı kullanmak. Gerçekten bir gün başına gelir polis sana gerçek yüzünü gösterir ama yinede kötü bir şekilde olmasını istemem.