Bir köydeydi, kapısında araba olan bir evi gördü ve kapısını çaldı açan kadına kocasını çağırmasını söyledi kadın kapıyı kapattı ve ardından deniz de silahıyla kapıyı açmak için kapı kilidine ateş etti, o sırada hiç istemediği bir olay olmuş idi kadın yaralanmıştı, sanıyorumki kadının kocası subay dı adamı alıp arabaya bindiler tabi o sıra cebinden çıkardığı yanlış hatırlamıyor isem, 500 lira yı aileye verdi adam paraya ve denize baktı deniz birden " korkmayın banka soygunundan aldığımız para değil o, ODTÜ de okurken harçlıklarımdan biriktirdiğim para. " deyip almasını ve tedavi için kullanılmasını ister, zaten kadında ağır yaralı değildir. Biliyormusunuz ? Hüseyin İnan traktörden uçağa kadar her türlü aracı kullanabiliyordu, biliyormuydunuz Deniz Gezmi Ankara - ODTÜ hukuk öğrencisiydi. Her yıl DEVRİM yazısı nı yeniliyorsak, bu onların sayesindedir. Türkiye büyük bir bataktan onların sayesinde çıkmıştır ve Askeri darbeninde acısı 3 gençteymiş gibi onlardan çıkartılmak istenmiş ve de idam edilmişlerdir. İsmet Paşa'nın onlar hakkındaki düşüncelerini biliyormuydunuz ? Pekte akıllı gençlermiş, yabancı dilleri iyiymiş, başarılı öğrencilermiş, asılacaklarına inanmıyorum bu konudada gerekli adımları atacağım diyip idam karaını bozmuştur, ardından gerici iktidar yeniden idama mahkum etmiş, meclistede onat mıştır. Peki biliyormusunuz ? Kurtuluş savaşı'nda istanbul hükümetinden kaçan generaller pek bir azdır, Ankara Hükümetine gidenlerden bahsediyorum ve İstanbul Hükümeti bu kişilere vatan haini demiştir. Peki o çok savunduğunuz kişi Davos'ta bin bir çeşit artistlik yaparken, 2003 yılında Türk askerinin kafasına çuval geçirildiğinde gazete cilerin " Efendim, nota vericekmisiniz ? " Sorusuna " Ne notası ? Müzik notası mı ? " diye cevap vermiştir. Okuyun, beyinlerinizi yıkatmayın duyduğunuz 3, 5 çat pat bilgiyle ömrünüzün geri kalan kısmını yanlış yollarda harcamayın, harcanmayın. Anti-Devrim ci bir kişilik, Atatürk devrimleri nide kabul etmeyen bir kişilik olarak kabul edilmelidir. Atatürk'ün yolundan gitmiyor, ona muhalif oluyor demektir. Söylediğiniz cümlelerin anlamlarını düşünün, 2 kere düşünün öyle yazın.
Teşekkürler,
Saygılarımla..
Bu arada konuyu açan arkadaş, sizinle link değişikliği yapmak isterim.
Kemalist Gençlik Cumhuriyet'ine sahip çıkıyor, ÇIKACAK !