ZedTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Yazıları sonuna kadar dikkatlice okudum. Evet Sonuna kadar haklısınız, ki bizim gibi işini paradan önce tutan kişiler makinayı en fazla 6 ya böldüğünü düşünürsek , durum daha da vahimdir. Bakın soru işareti olan bir çok mesele var. En büyük soru işaretini çözüme kavuşturarak, diğer küçük soru işaretlerine ilerlemek gerekir. Umarım anlatabiliyorumdur.
En büyük soru işareti şu dur,
Bilgili olmadan neden ilgili olunur ?
Bilgisi olmayan insanlar birden piyasaya aç kurt gibi saldırıyor. 20 TL ye 512 mb ram VPS satan gördüm. Sanırım makinaya 35- 40 tane kurucak. Hani kar kalacakya cebine.. Sunucu ortada kalırsa..
İkinci büyük soru ise,
Neden hala; hizmet satın alırken, ucuza verilen bu hizmetden ağzı yanan insanlar, yine ucuza hizmet verenleri tercih ediyor ?
Ucuzluk her zaman kötü hizmeti doğurmuyormu.. Yanlışmıyım. İnsan kendine yararı olmayan işi düzgün yaparmı? Kar etmiyor ise o kişi; destekde sıfır olacaktır , hizmetde. Sunucusunun parasınıda ödeyemeyecektir. Ve ona bağlı müşterilerinide mağdur edecektir. Ve de cabası ! !
Ayrıca forumda rastlıyorum. Adam yazıyor. 15 tl veren varsa versin. 30 a veren varsa versin. fazla vermem ona göre !
Yani uslubda değişti artık. Ve bu kişilerde bu şımarıklık var iken bile, cevap veren hatta hizmet veren çıkıyor.. Garip bir durum.
Önce bu büyük sorunlara çözüm bulmalıyız.. Sonra gerisi gelir. Bu konuyu açan arkadaşıma teşekkür ederim. Çok doğru bir konuya değindin. Birçok susan kişinin de sözcüsü oldun.
Herkese iyi çalışmalar

sizede teşekkür ;

iyi yorumlamışsınız konuyu yapılması gereken burada hizmetiniz ve ürününüz ile birlikte başarabiliniyorsa dik durmaktır. ve bunu başarabilen ayakta kalacaktır.

sağlıkla kalınız