Arkadaşım bu durumda yapılabilecekler arasında akla en yatkını hiçbirşey olmamış gibi davranmak ve ilerde moralim çok bozuktu kendimde değildim ayağına yatabilirsin.

Merhaba nasılsın diye gir konuşmaya sonra onun neden hoşlandığını biliyorsan aranızda ortak yan bul sonra o yanı genişlet mesela müzikse sende o müzikle ilgili birşeyler yap kıza müzik gönder, eğer gezmeyi seviyorsa ben yeni bir yer öğrendim gidelim mi de kendini kasıpta çekinik davranırsan işin zor biraz yırtık olmaya bak kızlar çekinen erkeklerden hoşlanmazlar biraz kalıbının adamı olucan sanki o olmasa bile elimi sallasam ellisi diye kendine güven kızın etrafında dolanıyomuş gibi yapma ...

Kızla aranda yakın bir bağ kurduktan sonra zaten ilişki istersen ilerler istersen ilerlemez kendini sıkboğaz etmeden kızla naber nasılsın işte msnde lafla bir süre 1 hafta kadar sorununu anlat oda sana anlatamaya başlar sorunlarına dert ol sevgilin oldumu benden başka diye ufaktan aşk konularına giriş yap baktın kötü bir cevap verdi bir süre bekle ...

iyi şansLar (: