Bundan 1 yıl önce tanıştığım biz kız vardı. Yaklaşık 4 ay sürdü ve ayrıldık. Ayrılma nedenimiz biraz basitti ve o istedi. Tanışmamıza istemedende olsa sebeb olan komşumuzun kızı olmuştu. Aradan baya bi süre geçti. İçimdekilerden tükenen bir şey olmadı. Sadece içime kapandım. Komşumuzun kızı ile geçenlerde msnden sohbet ediyorduk. Sevdiğim kızın baya bi yakın arkadaşı. Aynı dershaneye gidiyorlar. Kavga ettiklerini söyledi ve kavga esnasında benim konum geçtiğinden bahsetti. Kavga esnasında benim kız komşumun kızına "zaten senin yüzünden ondan ayrıldım, araya girdin" falan demiş. Bunu duyunca içime hapsettiğim o hapsedilmiş sevgi tomurcukları tekrar çıktılar arkadaşlar

Kızla konuşmak istiyorum ama ayrılma esnasında bitmemeli gibisinden bir iki laf ettim ve ağırda kaçtı kırmış oldum. Bir umut işte konuşmak istiyorum. Bugün bi konuşayım dedim ve ilk mesajda kaldım. O da sadece slm nbr oldu.

Bana şöyle bir yardım lazım. İyi bi giriş yapmalıyım. Birazda gönlünü alarak. İçinde neler var neler yok öğrenme babında istiyorum arkadaşlar.

Yardımlarınızı bekliyorum...