Birkaç sorum olucaktı

1- Hddlerinizin cachesi kaç ?
2- Sizce Q6600 bu 25vpsnin hepsi aktif olsa yeterli olur mu?
3- Hala dcnizi merak ediyoruz niçin bizimle fotoğraf paylaşmayıp, gelip görmemize izin vermeyerek gizli tutmaya çalışıyorsunuz?
4- Müsait olduğum bir arada siz dcye girmemize izin vermesinizde bulunduğunuz binada girebildiğim yere kadar veya dışarıdan foto çekerek bikaç bilgi amaçlı foto koyabilirmiyim buraya?
Yanlış anlamayın amacım konu baltalamak değil ama aşağıdaki özel msj görüşmemizden sonra bu gizlilik kelimesi beni kuşkulandırır oldu.
Ce: verimerkezi
Alıntı:
berksehost´isimli üyeden Alıntı
Merhaba;
İzmir'li biri olarak veri merkezinizi çok merak ediyorum sitenizdeki fotolarda sadece sunucular var dolayısı ile verimerkezi gözükmüyor bana verimerkezinizin fotolarını atma şansınız var mı merak ettim de
Değerli izmirli meslektaşımız;
Merak etmenizi saygı ile karşılıyoruz.fiziki olarak sitemizde bilgilendirme amaçlı cihazlarımız ve yapılandırmamız üzerine yeterli bilgi ve resim bulunmaktadır. ancak sizin gibi merak eden de çoktur bırakın resim istemeyi gezmek isteyenlerde bulunmaktadır. fakat firmamızında ticaretinin gizliliği,gizemi burada saklıdır.
tanışmak ve çalışmak dileğiyle
saygılarımızla
Değerli izmirli arkadaşımız ne zaman isterseniz buyrun gelin kahvemizi için mem nun oluruz.
tanışmak ve vesile olursa çalışmak isteriz.
Makina ya gelince makina 16 gb ram dir aynı makinadan aynı rakamlarda biz kullanıyoruz yani yeterli ve başarılı performansı var ayrıca işlemci bu ram'i destekliyor ve boşta iyi bir ram kalıyor
iyi çalışmalar