İddaasever.com u kim aldı ya inanınki 2 aydır bekliyordum satan varsa bi iletişime geçerse sevinirim. Log tutmandan kuşkulanıyorum WinstonBlue?
Dostum,
Burda log tutmamdan kuşkulandığını belirtmişsin. Elimde yaklaşık 25milyon kelime dizilişini içeren bir database var. yayınladığım domainleri, elimdeki data base ile düşecek domain listelerini karşılaştırarak tespit ediyorum. bunu sana ispatlama şansım yok malesef ama sitemde log tutmuyorum. böyle bir ihtimalden bahsetmiş olman bile winstonblue ismi ile ilgili olarak insanların kafasında haksız bir yargı oluşturabilir. bu yüzden bu ifadeni silmeni rica ediyorum mesajından.
"yatakodasi", "matbaamakinesi", "hayvansevgisi" gibi bişey olsa anlayacağım yakınmanı ama bahsettiğin domain "iddaa" kelimesini içeriyor. "iddaa" , Düşecek domainler listesinde aranacak kelimeler içersinde ilk 10a girebilecek bir kelime iken ve binlerce insan bu tarz arama yapıp "iddaasever.com" u tespit edebilecek iken, bu domaini bir başkasının reglemiş olmasının faturasını bana çıkarmaya çalışman da ayrı bir haksızlık sanırım.
kendine iyi bak.