EgeDataCenter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
VMWARE BÖLÜNMÜŞ KULLANIMA HAZIR MAKİNA SAHİBİNİ BEKLİYOR

Cpu: Intel Core2 Quad 6600 4 çekirdek
ram.: 16 gb
Ram: 512 gb x25 (12800 GB RAM) (artırabilinir)
Sabit Disk:50 GB x25 (artırabilinir)
Aylık Trafik: 3 mbit hat (artırılabilinir)
IP adresi: 25 x1 Adet
Linux İşletim Sistemi
450 usd +kdv dir. aylık ödeme

ek ilaveler,

Direct Admin panel 10 usd+kdv lisans başına
cpanel 20 usd+kdv lisans başına

EGEDATACENTER teknik olarak 6 Ribbons F/O bağlantısı ile toplamda 3 x 1 GB'lık hat kapasitesine erişebilecek altyapıya sahiptir. 110x2 kwa'lık aktif kesintisiz ups enerji altyapısı, yangın ve hırsızlığa karşı alınmış yüksek güvenlik önlemleri, HP Markası içinde bulunan güçlü sunucuları ve Microsoft SPLA üyeliği ile güvenli hizmetini perçinlemiş, 7x24 fiziksel erişim imkanı, özel kilitli sunucu rafları ve odaları ile gerek duyulduğunda donanım değişiklikleri ve yazılım güncellemelerine imkan sağlayacak özel çalışma masaları, her türlü ekipman ve uzman teknik personeli ile hizmet vermektedir.
EgeDataCenter.NET | İzmir Web & Hosting Merkezi | izmir hosting web hosting hosting web hosting izmir

EGEDATACENTER.NET
FMA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Adres Hürriyet Bulvarı 1362 Sokak Çamyamaç İş Hanı No:45 Kat:8 (35230) Çankaya / İZMİR
Telefon (0232) 425 19 60 (pbx)
Faks (0232) 425 47 57
E-Posta info@egedatacenter.net
T.C. Telekomünikasyon Kurumu Yer Sağlayıcı Faaliyet Belgesi YS-374

EgeDataCenter.NET | İzmir Web & Hosting Merkezi | izmir hosting web hosting hosting web hosting izmir

Birkaç sorum olucaktı

1- Hddlerinizin cachesi kaç ?
2- Sizce Q6600 bu 25vpsnin hepsi aktif olsa yeterli olur mu?
3- Hala dcnizi merak ediyoruz niçin bizimle fotoğraf paylaşmayıp, gelip görmemize izin vermeyerek gizli tutmaya çalışıyorsunuz?
4- Müsait olduğum bir arada siz dcye girmemize izin vermesinizde bulunduğunuz binada girebildiğim yere kadar veya dışarıdan foto çekerek bikaç bilgi amaçlı foto koyabilirmiyim buraya?

Yanlış anlamayın amacım konu baltalamak değil ama aşağıdaki özel msj görüşmemizden sonra bu gizlilik kelimesi beni kuşkulandırır oldu.

Ce: verimerkezi
Alıntı
Alıntı:
berksehost´isimli üyeden Alıntı
Merhaba;
İzmir'li biri olarak veri merkezinizi çok merak ediyorum sitenizdeki fotolarda sadece sunucular var dolayısı ile verimerkezi gözükmüyor bana verimerkezinizin fotolarını atma şansınız var mı merak ettim de
Değerli izmirli meslektaşımız;

Merak etmenizi saygı ile karşılıyoruz.fiziki olarak sitemizde bilgilendirme amaçlı cihazlarımız ve yapılandırmamız üzerine yeterli bilgi ve resim bulunmaktadır. ancak sizin gibi merak eden de çoktur bırakın resim istemeyi gezmek isteyenlerde bulunmaktadır. fakat firmamızında ticaretinin gizliliği,gizemi burada saklıdır.

tanışmak ve çalışmak dileğiyle

saygılarımızla