zeLzeLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım Sende başkalarının upload ettiği parçaları eklemişsin sende FULL sil en baştan tekrar yükleme yap ? saçma konuşuyorsun.
o sitenin sahibini tanıyor olabilirsin.onu savunucu şeyler yazmana gerek yok.ordaki parçaların başında sonunda yada ortasında jingle yok demekki millet yararlansın diye koymuşlar.ayrıca sadece benimmi silmem gerekiyor 6-7 tane daha site var ordan aynı parçaları alıp koyan onlarında silmesi gerekiyor?(:
ama ben jingle koydum sadece ben kullanayım başkaları sırtımdan geçinmesin diye
bilmem anlatabildimmi?

zdearban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar çatışmalar yersiz , bir kişi yapar 10 kişi çöreklenir bunun önüne geçilmez, geçilir diyorsanız önce kendi sitelerinizdeki sanatçılara ait parçaları silmeniz ve insanlara dinletmemeniz gerekir yani boş yere sıkmayın canınızı, hatta dost site olun birbirinize link verin gül gibi geçinip gidin
yok çatışma yok ortada.sadece herkes kendi uploadını yapıp şarkısını dinletsin diyoruz olay bu.ayrıca çogu internete verilmiş albüm yasal açıdan sorun yok.şahsen bana böyle bir uyarı gelse düşünmeden silerdim.ama arkadaşa göre hit çekmek şerefinden daha önemliki halen kaldırmıyor.bu konuda burda kalacak görmeyenler görecek olan hırsızlıgı.taaki kaldırına kadar.kaldırmasada kendisi bilir.