Merhaba arkadaşlar.
Okey Tavla Batak Oyna - Türkiye'nin En Düzeyli Okey , Tavla , Batak Oyun Salonlarına Hoş Geldiniz. bu sitede bulunan sistemi yapa bileceklerin bana fiyat vermesini rica ediyorum.Öncelikle bu script hepimizin bildiği bir scripttir.Ancak bilardo eklenmiş ek olarak birde diğer oyunlar eklenmiş.Bu scripti yapanlar 600 tl ye aynısını servera kura biliriz demişlerdir.Ancak bu bana pahalıya gelmiştir.Sıfırdan yazılan bir sistem olsaydı elbetteki çok daha farklı ola bilirdi.Ancak bunu daha aşağı ve açıklarını kapata bilirim diyen kişiler lütfen buraya veya pme yapa bilecekleri fiyata mesaj bıraksın.Tabi bunu msn adresleri ile yapsınlar lütfen.Bir giriş portalı tasarımı hazırlayıp açacağız.Ayrıca bunu desteklemesi için serverda neler bulunmalı yazılım olarak onuda not bıraksınlar lütfen...
Hocam siz sıfırdanmı yazdırmak istiyorsunuz yoksa açıkları kapatacak ve düzenleyecek birinimi arıyorsunuz anlayamadım açıkcası. Sıfırdan yazdıracaksanız yardımcı olabilirim düşünürseniz özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
İyi Günler