Belli bir bölge için emlak sitesi açılacaktır. Zamanla 10 bin civarında ilan eklenmiş olacak, ve her ilanda 5 resim olacak. Ayrıca yüksek bir trafiği de olacak. Emlak sitesinde lisanslı Aspplus Emlak Scripti kullanılacak, bu script için host sunucusunun aşağıdaki özellikleri taşıması gerekiyor;

"Kodlama: ASP, Javascript, Ajax
Veri tabanı: Access yada MSSQL 2005
E-Mail bileşeni: CDO yada Persits
Upload bileşeni: PERSITS.UPLOAD"

Bunun haricinde mevcud bazı sitelerimi de yeni hosta taşımak istiyorum (sitelerde wordpress ve smf forum kurulu ve yasa dışı hiçbir metaryal bulunmamaktadır.). Bu nedenle resel de olabilir. Bu yüzden en başta şunu belirtmek isterim, Hostgator ve godady gibi sitelerden resel alıp host satan arkadaşlardan teklif beklemiyorum. Çünkü bu arkadaşların çoğu bu işte yeni olduğundan bir süre sonra kafaları estiğinde herşeyi bertaraf edip hostu bırakıyorlar. Daha sonra da o host senin bu host benim ftp taşıyoruz. O yüzden profesyonellerle çalışmak her zaman kazandırır diye düşünüyorum. Hani derler ya, arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Aynen bu prensibe bağlıyımdır. Ayrıca gerek görüldüğünde sözleşme bile imzalayabiliriz. Ayrıca sponsor olmak isteyen arkadaşlar da tekliflerini sunabilirler. Sitede link olarak "Sponsored Hosting xxxx" diye belirtebilirim. Ama sponsorluk teklifi verenler ticari belgesi olan host firması olsun lütfen. Yoksa diğer şekilde sonumuzun aynen yukarıda yazıdğımdan kaçınılmaz olduğunu tekrar belirtirim. Son olarak fiyatlar makul olursa sevinirim.

Eğer msn 'den görüşmek isteyen olursa adresim: ae (at) securityhome.org