****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-Alanzinho ya yapılan hareket %100 faul hatta sarıkarttır.O faul verilmedi devamında gol oldu.
2-Yaserin pozisyon %100 kırmızı karttır.O yumruğa kırmızı kart veremeyecek hakem yoktur.
3-Yediğimiz 2. golde Slyva nın bariz hatası vardır bunu kabul etmek gerekir defans hatasıda vardır ayrıca pozisyonu biz hazırladık.
4-Balonların sahada dolaşması sürekli baskı kuran Trabzonsporun oyundan soğuması-düşmesi ne sebebiyet vermiş olup Galatasaraya yaramıştır.(Ki galatasarayın maç boyunca sürekli yerde yatmaları dışında 3-4 pozisyonu var ya da yoktur.)
5-Maç içerisinde başta Alanzinho ya yapılmış olmak üzere en az 8 net verilmeyen faul vardır.
6-Baros çirkefin tekidir.Hiçbir stadyumda oyundan çıkarken taraftarın dibine kadar gelip o şekilde taraftarı tahrik edemezsin.Kafana koltuk bile yiyebilirsin (Ki bununla alakalı mutlaka ceza gelecektir)
Bu maçı herzamanki gibi kendini hakem zanneden bir adam Katletmiştir.Emeklere yazık etmiştir.Yenilen ilk goldeki saçmalıkları zaten negatif ortam yaratmıştır o hatasından sonra hakem saçmalamaya devam etmiştir.
Hiçbir platformda bu maçı Gs nin hakettiğini okumadım duymadım herkes kendi takımını gelip burda tabiki över.Ancak kim neyi izliyordur kim maçı katlediyordur..Ney kimin hakkıdır ve kim futboldan anlıyordur..Onun tartışmasınıda yapmak istemem.
Şükürki hakem katkısıyla buralara gelmedik yada sürekli kendi kalesine gol atan rakiplerle ..! ?
Bu maçla alakalı tek pozitif şey Alanzinho nun artık takıma iyice uyum sağladığını görmek oldu benim açımdan.
Söylenecek başka bir şey yok.
Hem bizim için iyi oldu sayılır, en azından GS yarışta olursa Beşiktaş ve Fener maçlarına asılır.