Her yoruma saygılıyım arkadaşlar. Bir Trabzonsporlu olarak benimde söyleyeceklerim var!
* Bence Song'a kırmızı vardı diyen zihniyet Emre'nin Gökhan'a ceza sahasında yaptığı şarza bir bakmalı. Baros her pozisyonda bırakıyor kendini bu açık ve bariz bir şekilde her futbolseverin tarafsız yorumudur. Egemen'e çirkef diyen zihniyet Baros'un pozisyonlarına ve maç sonrası taraftarı kışkırtmasına bir baksın lütfen!
* Gol öncesi Alanzinho'nun biçilmesini yorumlamak bile istemiyorum ki hakemin 5 metreden bunu görmediğinede inanmıyorum. hakemin şansızlığı olarakta pozisyon gol oluyor ve taraftar çıldırıyor.
* Egemen'in yaptığı hareketi maçı izlerken farkedemedim ancak pozisyon tekrarında kırmızı kart olduğunu gördüm ki hakem 5 futbolcu arasında o pozisyonu görmediğini düşünüyorum. aksi taktirde tartışması bile yok, direk kırmızı.
* Yaser'in pozisyonunda kolu çarptı diyenler olmuş, o zaman söyleyecek tek şeyim var, Yaser kimseye dirsek atmasın ölümcül olabilir.
sonuç olarak ben bir Trabzonspor taraftarı olarak iki takımıda eğrisiyle doğrusuyla kutluyorum. seyir zevki harika bir maç izledim. eklemek istiyorum ki ben bu sezon şampiyonluğa inanmıyorum. bu takımı bir sonraki sezona hazırlama uğraşı veren yönetimimim sonuna kadar arkasındayım. Sadri Başkan çok özveri ile çalıştı ve devam ediyor. bir forvet ve bir 10 numara ile bu takım çok iş yapar düşüncesindeyim. Galatasaray'a önce uefa da sonra ligde başarılar diliyorum.
Saygılar...