Bundan böyle orjinalmoda.com dan ayakkabı satışı yapılacağını belitmiştiniz vazmı geçtiniz ne oldu?
Ayrıca;
Belirtmeden edemeyeceğim bir ayakkabı alayım dedim sitenizden ödemeyide yaptım lakim 10 iş günü geçmesine rağmen ayakkabım gelmedi ve paramı iade ettiniz tabi kesinti yaparak açıkçası bir müşteri olarak memnun kalmadım amacım konunuzu baltalamak değil sadece alacak arkadaşların bunları bilmesi gerekir diye yazma mecburiyetinde hissetim kendimi.
İyi satışlar.
Öncelikle merhaba efendim ,
3 alışveriş sitemizden ve bayilik verdıgımız degerli iş ortaklarımızla , bilgisayar , elektronik , beyaz eşya , bir çok üründe en kaliteli hizmeti sunmayı hedef edindik, sitemizde güncelleme oldugundan sizi online destek ve iletişim bölümündeki arkadaşlarımız diger sitelerden modellere bakmanız için yönlendirmiştir. efendim. Bazı siparişlerde evet haklısınız 10 iş gununu geçebılıyor. bu geçişte müşterimize isterseniz paranızın iade olacagını dilersenizde 6 gün bekleyip ofisimizden kargolanacagını söyluyoruz. dilerseniz yeni siparişinizi geçebilir ve adresinize yeni siparişinizle birde telafi hediyesi gönderebiliriz efendım ,
Saygılarımızla..