Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim, r10
düzeni ve yönetimine katkı sağlamak amacıyla 'konu yanlış yerde!', 'amaç ne?' şeklindeki mesaj yazan arkadaşlara, işi abartmadan(!), kırıcı olmadan(!) mesaj yazdıkları için da teşekkür ediyorum.
Backlink kasmadım o yüzden hit yapmadı sanırım
evt arkadaşlar aslında v4 kullananlar buraya yapmış oldukları çalışmaları nasıl hit aldıklarını ne gibi taktikler uyguladıklarını paylaşsa bütün v4 kullananlar bilgi sahibi olmuş olur
Gelelim konuya, evet böyle bir konu gerçekten gerekliydi, çünkü v4 ve v5 satış konularına çok fazla kişi yazıyor, sorunları, soruları olanlar, almak isteyenler falan filan. Peki alan ne kadar fayda görüyor? Olay ne yazık ki 60 TL verip scripti almakla bitmiyor. Özgün başlıklar, sık içerik eklenip, en az 6 saatte bir bot pinglenmeli ve gelelim en önemlisine; backlink alımı. Kesinlikle yüksek hitli sitelerden link alınmalı

Bir de kendi inandığım birşeye gelirsek; tasarımda oynamalar yapılmalı, kategoriler değiştirilmeli, açıklamalarda argo şeyler yazılarak cümle süslenmeli, sonuçta site ***** sitesi, yazdığınız argo açıklamaların Google sıralamarında ve aramalarında katkısı olur, çünkü elbet sizin gibi düşünen birileri olacaktır

Sonra zaten başarı gelecektir diye düşünüyorum
Diğer arkadaşlar da düşüncelerini paylaşırsa sevinirim