sprict WA-RE- Zbu bir
ikincisi istersen 500 senedir bu işi yap beni alakadar etmez sen bu işi o kadar süredir yapıyorsun diye HIRSIZLIK YAPMA HAKKINA SAHİPMİSİN?
bu işi yasin turkrapci.com da yapıyor oda içerigim çalınmasın diye başına jingle koydu git ordanda çal ozaman oda yapıyor bu işi sadece ben yapmıyorum.
amacım kimseyi rencide etmek degil yapılan hırsızlıgı belirtmek kimsenin kimseyi durduk yere rencide etmeye hakkı yok
ayrıca kaç kere mail attım yinede kaldırmadı
bu işe gireli 5 ay degil en fazla yaklaşık 2 ay oldu buna ragmen rap dinle kelimesinde sıralamaya girdim ve şuan 5.sıradayım ve ben sürekli çalışıp siteme içerik ekliyorum yukarılara çıkmak istiyorum
ama sen ne yapıyorsun?kalkıp sırtımdan geçinmeye çalışıyorsun?
ister kaldır ister kaldırma farketmez ama kendine hırsız dedirecegine öl daha iyi
ben çalışmaya devam edicem sende millete deki ben 4 senedir bu işi yapıyorum hırsızlık yapıyorum rap dinle de ilk sıraya çıkmaya ugraşıyorum demeye devam et

Not: ddos saldırılarıyla bi alakam yok.eger benim saldırdıgımı düşünüyorsan tek kelime "Allah belamı versin" bunuda benim üzerime yıgmak isteyebilirsin ama git mahkemeye ver iki kişiyiz siteyle ugraşam ben osmaniye kadirli deyim oda kayseri melikgazide
polisleri bekliyorum eve
konuya son cevabımdı
selametle