Merhabalar,
Herkes çeşitli yollarla çeşitli kelimelerde hit alma yoluna gidiyor. Kimi Whitehat kimide Blackhat ile hit peşinde koşuyor. Sizlere en kolay yoldan nasıl hit alınır bir kaç yol sayıcam ;

Güncel Haberler
Bazı haberler vardırki, ülkemizi derinden sarsabiliyor. Günlük olan çoğu haber ertesi gün oldukça fazla arama potansiyeline sahip olabiliyor. Bizlerde günlük olarak haber bültenlerini takip edebilir, aranılacak değere sahip haberleri sitemize ekleyerek ertesi güne hit alacak yol bulmuş oluruz.

Güncel Albümler
Arama potansiyeli olarak çok fazla değere sahip alanlardan birisi. Bunu takip etmenin bir kaç kolay yolu var. Magazin programları, Gazetelerin magazin servisleri vs. Güncel albümleri sitemize ekleyerek, Albüm çıktığı zaman hit potansiyelimizi tavan yapabiliriz. Tabiki albüm tanıtımı eklememiz gerekir. Diğer türlü Mü-Yap kızar (=

Güncel Diziler, Programlar ve Filmler
Artık neredeyse her hafta bir dizi,program veya film piyasaya çıkıyor. Bizlerin yapacağı iş yine tv leri sürekli olarak takip etmek. Bu tür dizi,program ve filmler çıktığında tv de reklamı döndüğü an sitemize tanıtı bir yazı girerek belli bir süre hit potansiyeli alabiliriz. Mesela Adanalı dizisi ilk çıktığında, tanıtıcı reklam döndüğü zaman bununla ilgili bir iş yaparsanız ilk hit alan kişiler siz olacaksınızdır (:

Bölüme Göre Diziler,Frangmanı, Özeti ve Resimleri
Oldukça hit alan alanlardan biridir. Örnek vermek gerekirse atıyorum bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu'nun 30. Bölümü, Sitemize Kurtlar Vadisi Pusu 30.Bölüm Frangmanı ,Özeti, Resimleri için bir içerik girersek bununla ilgili iyi derecede hit alabiliriz. Tabiki tamamen legal olucaz. Frangman ve resimden öteye gitmicez (:

Film Frangmanları
Yeni çıkacak filmleri takip ederek frangmanlarını sitenize ekleyerek hit alabilirsiniz.

Trend Müzikler
Bazı dönemler bazı şarkılar fena halde tutuluyor. Ayla Dikmen Anlamazdın ve Ceza Fark Var gibi. Bu yolla ben çok fazla hit kazanmıştım zamanında. Bunu yapmanın bir kaç kolay yolu var. Mesela Adanalı dizisini izliyorsunuz orada bir şarkı çalıyor.( Güncel ve çok tutulan bir müzik çalmazlar.) Emin olunki o şarkı ertesi gün büyük bir arama potansiyeline sahip olacaktır (: Filmlerde ve Programlarda çalan şarkılarda aynı durum söz konusu. Eurovision da bir örnek olabilir.

Güncel Program,Oyun ve Yama Haberleri
Ülkemizde özellikle oyun olmak üzere bu konuların bir çok takipçisi var. Sürekli olarak yeni serileri çıktıkları için hit almalarıda kolay oluyor. Bizlerde bu güncellikleri ve yeni çıkan serileri takip ederek sitemize hit alabiliriz.

Güncel Maçlar,Spor Haberleri ve Transfer Haberleri
Güncel oynanan maç müsabakalarının haberlerini ve maç özetlerini sitemize ekleyerekde güzel hitler alabiliriz. Tabiki maç özetinden kasıt dakika dakika maç analizidir. Maç özetini ve izlemesini sitelerimizden yayınlamak suç. Bunun dışında analiz koyarak ve özgün cümleler ile kurulmuş bir konu ile bu maçlardan gelecek hit iyi olacaktır. Transfer haberleride aynı zamanda hit alan olaylardandır. Mesela Fabian Ernst Beşiktaş'a transfer edildi. Açılacak örnek bir konu ; Fabian Ernst Golleri, Fabian Ernst Resimleri .. (:

Peki bunca şeyi anlattında kardeşim ben bunlardan nasıl olurda hit alırım diyorsanız ;

Öncelikle iyi backlink potansiyeline sahip bir domain bulmanız lazım. Ayrıca seo ayarı iyi yapılmış bir WP kurmalısınız. WP de All in Seo Pack eklentisini kurmanızı ve bunu uygulamanızı tavsiye ederim. Daha sonra konularımızı özgün başlık ile açmamız gerekir. All in Seo Pack ayarınıda yapıcaksınız. Konu dahilinde abartmamak koşulu ile etiketlerinide giriceksiniz. (: Bundan sonra yapacağınız açtığınız konuyu oyyla.com, tusul.com, 100puan.com gibi sitelere imletmek. İmlettikten sonra belli bir zaman bu kelimelerden hit alacaksınız. Anlattıklarım zaten kısa süreli zaman zarfında iyi hit alma yolları olduğu için geniş zamanda hit almayı beklemeyin.

Bu konu bana bir çok kişi tarafından defalarca kez soruldu. Teker teker anlatmak yerine böyle bir konu açıyım dedim. Bazı kişiler yerine herkese güzel bir kaynak olabilir.

Hitli Günler Dileği ile.

Author: http://www.seoisleri.com/en-kolay-yo...a-yollari.html