Adam Sana Ulaşmaya Çalıştı Msn Verdi Eklemedin Bu Yazıyı Gönderdi.
Öncelikler Arkadaşlar bu kişi şahız (zevat) zevatın anlamı kötü değildir sakın yanlış anlamayın.

Neyse ben konuya döneyim bu şahıs rap dinletme işine gireli 5 ay bile olmamıştır.ben 4 senedir bu işi yapmaktayım.Scripti bulmuş bir yerden gelmiş açmış bi site kendi capında eğleniyor.
Öncelikle sana sunları yazmayı uygun gördüm.
1) Beni hırsızlıkla suçlayamassın hırsız sensin çünki aynı scripti kullanıyorsun.

( para verip mi yaptırdın yada senmi kodladın )
2) Bana jingle yaptırdım diyorsun tamam kabul ettim onları.ben dinlemeden bi kaç katagori ekledim kabul ediyorum.Ama sen bana adam gibi mail gönderseydin ben anında kaldırırdım.Bana size yemin ediyorumki bu adamdan mail gelmedi.Ve bana saldırı yapılmaya başladı DDOS mu BOTNET mi artık herneyse.Sitem 1 hafta boyunca kapalı kaldı ve benim savcılığa gitmeme az kalmıştı bazı aksaklıklar yüzünden gidemedim.Bana adam diyorki mail gönderdim arkadaşım sen saldırı yapmadan önce mail göndersene saldırı yapılırken ben maile nasıl bakayım ?
4) Bu insanların içinde beni rencide edeceğini sanıyorsan yanılıyorsun

kendin rencide oluyorsun çünki senin gibi insanlara söylenecek en güzel söz dağdan gelip bağdakini kovmak denir.
5) Arkadaşlar hepinize sesleniyorum rap dinle yazın googleye araştırın oradaki bütün siteleri WHOİS kontrolüne bir bakın.olayı daha iyi anlayacaksınız register zamanlarını.
6) Yüz Yüze görüşmek istersen özeline msn adresim geldi

iyi çalışmalar