Sen ve senin gibiler yüzünden bir adım öne gidemiyoruz.Bu scripti bile buraya terettüdlü açtım bi öküz çıkarda muhalaefet yapar diye.Al işte oldu, biz payaşım yapıyoruz birilerine bişi anlatıp kazanç sağlamasını istiyoruz biri çıkıyor lafları öyle bir yere çekiyorki konu bi anda laf atmalara dönüyor.Ben illegal diyorum adam yasal çevriyor işi hapse girmez gibi bissürü laf kalabalığı yapıyor, kendini övüyor ben oyum ben buyum ben şuyum diye.Çok biliyorsan anlat gelip birilerinin konularına muhalefet olma.Yineleyerek söylüyorum senin gibi kişiler yüzünden bir adım bile ilerleyemeyiz.Bana göre bu çakallıkdır ve Black HAT SEO da çakallık demektir.Sana göre ne olursa olsun bana göre bu budur.
Saygılar.
Arkadasim,
Ben sana diyorumki, birseyi biliyorsan anlat. Birsey hakkinda fikrin varsa, aciklarsin, ama bilmedigin yada az fikrin oldugu birseyde dikkatli konusman gerekiyor. Ayda BlackHatSEO isinden binlerce dolar kazanan birine, sen BlackHat SEO ne bilmiyor diyorsan, o kisinin sana bu cevaplari verecegini bilmen lazim.
Zaten bu script BlackHatSEO'da degil. Bilen anlayan 1-2 kisi zaten, wordpresstede bu var, bu sadece pingleme dedi.
Bu konuda sana dediklerim sunlar.
1. Ping isini BlackHat SEO olarak anlatiyorsun.
DEGIL. Ben BlackHat Seo yum. Hayatimi bu isten para yaparak kazaniyorum, yaptigim isin yanlis anlatilmasini istemem.
2. Blackhat SEO illegaldir dedin... Bunu yasal olarak cevirmedim. Ac tekrar oku.Senin dediginin aksine,
BlackHatSEO yasaldir. BlackhatSEO illegal diyerek insanlari yanlis yonlendiriyorsun. Bilmedigin konu hakkinda atip, tutuyorsun. Tekrar soyluyorum, BlackHat SEO yasaldir.
3. Ben sana muhalefet etmiyorum. Sagolasin script koymussun. Insanlarin isine yarar. Kazanc saglarlar. Benim muhalefetin koydugun scripti BlackHatSeo diye anlatman.
4. BlackHatSeo lari diger webmasterlar pek sevmez. Zira uzun sure uzerinde ugrastigin siteyi, arama motorlarinda geriletebilirim. Senin keywordlerinde siteler yapip, yukari cikabilirim.
5. Yaptigin son derece ayip ve ahlak kurallarina uygun degil. Bir kisi sana muhalefet etti diye bu sekilde yazilar yazilmaz. Arti sana degil, yanlis bilgilendirmene, kiziyorum. Kalkip ben yanlis ogrenmisim, bu method blackhat degil desen, konu kapanacagi halde. Hala Blackhat tir seklinde konusuyorsun. Tek kelimeyle yaptigin ayip. Sonrada senin gibiler yuzunden bir yere gidemiyoruz seklinde demagoji yapiyorsun...
Nasil bir muhendis, bu is muhendislik isi degil diyorsa. Nasil bir avukat, bu is avukatlik isi degil diyorsa, bende BlackHat SEO olarak, bu anlattigin metod blackhat degil diyorum. Bu kadar.
Tek yapacagin, kusura bakmayin, bu blackhat SEO degil demek. Gurur insana bazen cok zarar verir. Istersen bu son soz uzerinde dusun.