Bende bunu diyorum...Olur olmaz herseye, blackhat denmesine kiziyorum.
Ayrica ping icin scriptle falan ugrasmayin...
http://depositfiles.com/files/mgi2q7xhu indirin. Rar dosyasini acin. Icinde blogs.txt vardir. Bu dosyanin icine sitelerinizin adini her satira bir site olacak sekilde yazin.
Yani
aliveli.com
ayse.net
velispor.com
seklinde...
Blogpinger.exe yi calistirin. Zaman ayarini yapin. Bu kadar.
Not rss feedi olan siteler pinglenir. RSS feed'iniz yoksa, zaten ping yapacaginiz yer ne olup bittigini anlamaz, bosuna bandwidth harcarsiniz.
Ping atarak hicbir siteyi googleda banlatamazsiniz. En cok ip adresinizi pingi gonderdiginiz site kisa sureligine banlar. 3-5 dakikadada bir pinglerseniz, sistemlerini korumak icin ip adresinizi devamli banlarlar. IP adresinizin ping servisleri tarafindan banlanmasi ile googledan banlanmasi arasinda alaka yoktur. Bunca yildir sadece ping yuzunden banlanan site gormedim.
Sen ve senin gibiler yüzünden bir adım öne gidemiyoruz.Bu scripti bile buraya terettüdlü açtım bi öküz çıkarda muhalaefet yapar diye.Al işte oldu, biz payaşım yapıyoruz birilerine bişi anlatıp kazanç sağlamasını istiyoruz biri çıkıyor lafları öyle bir yere çekiyorki konu bi anda laf atmalara dönüyor.Ben
illegal diyorum adam
yasal çevriyor işi hapse girmez gibi bissürü laf kalabalığı yapıyor, kendini övüyor ben oyum ben buyum ben şuyum diye.Çok biliyorsan anlat gelip birilerinin konularına muhalefet olma.Yineleyerek söylüyorum senin gibi kişiler yüzünden bir adım bile ilerleyemeyiz.Bana göre bu çakallıkdır ve Black HAT SEO da çakallık demektir.Sana göre ne olursa olsun bana göre bu budur.
Bu konuya benim son yazışımdır.Bu forumu genelde paylaşım için kullanmam niye derseniz al bunun gibi muhaleftçiler yüzünden.Bir konu açarsın saçma saçma mesajlar yazarlar.
Konuya son yazışımdır.Konu kitlensin sorunu olanada yardımcı felan olmayacağım.
Saygılar.