Arkadaşlar bana neden kızıyosunuz anlayamıyorum ben bunu bir mesaj için yazmadım girin profilime açtığım bütün konuları okuyun 1 tanesi hariç hiç birine yardım gelmiyo üzülüyorum bende
Ben herkese yardımcı olmaya çalışıyorum bilmediğim konularda bile araştırıp destek veriyorum ama nedense bana kimse yardımcı olmuyo wordpress e yeni başladım öğrenmek için araştırıp duruyorum fakat bu işte profesyonel olan arkadaşlar giriolar konuya ilgilenmeden çıkıyolar
Evet herkes gönüllü doğru sölüyosunuz ama yardımlaşmak kadar güzel bişey olabilirmi ben bundan bahsediyorum... Yani girip sadece destek alıp çıkmak diil doğru olanı ben zaten öle biri diilim ne bencilim nede yapılan yardımları unuturum...
Yardımcı olmaya çalışan her arkadaşa Allah Razı Olsun diyorum...
Arkadaşlar sorunu hala çözemedim site adresim
Twilight Türkiye - Türkiye'nin En Kaliteli Twilight Fan Sitesi anasayfada en üstte bulunan Soundtrack - İndir adlı konu için Soundtrack diye bi kategori açtım o konu sadece kategoriler yazısına tıklanınca açılsın istiyorum fakat en üstte duruyo bu işi eklentiylemi halledebilirim...
Tekrar hepinize çok çok teşekkür ederim sonunda yardım gelebildiği için çok mutluyum tekrar Allah razı olsun hepinizden...