günde 2-3 saatimi ayırıp upload yapıyorum siteye içerik olsun diye parçaların başına site adı geçecek şekilde 10 saniyelik birde jingle yaptırdım ama bu adam sırtımdan geçiniyor.heves bırakmıyorsunuz insanda ayıp kaldır dedik 10 kere mesaj attık takmıyor adam.buraya yazmak zorunda kaldım belki görürsün milletten utanırsın kaldırırsın.upload edecek zamanın yoksa bu işi yapamıyorsan bırak arkadaş çalmak zorunda degilsin.
örnek verelim
orjinali benim
Corr ft ByAn Za & A P O - 24 Saat dinle, Corr ft ByAn Za & A P O - 24 Saat rap dinle, Corr ft ByAn Za & A P O - 24 Saat rap indir
buda çalıntı
Corr Ft. ByAn Za & A.P.O. - 24 Saat Dinle, Corr Ft. ByAn Za & A.P.O. - 24 Saat, Corr Ft. ByAn Za & A.P.O. - 24 Saat Rapı Dinle, Corr Ft. ByAn Za & A.P.O. - 24 Saat Şarkısı Dinle
bu kategoride yani corr adlı kategorideki bütün parçalar ben tarafından upload edildi.bunun gibi 5-6 kategoride daha çalıntı içerik var belki daha fazla.
kaldırmanı bir kere daha rica ediyorum?
he kaldırmassan bundan sonra jingle sadece site adı degil şahsına hakaret olan bir jingle olacak.aleme madara ederim seni.ozamanda tutup sitene koymassın heralde?