Merhaba arkadaş 10-12 Mart arası bu konuda premiumservisi nickli kişi 3-4 kişiyi dolandırdı ve ortalıktan kayboldu. Gerçi üyeliğide sanırsam o konudan ötürü durdurulmuş.
Kişi ödemeleri bilyoner.com daki hesabına yollattırdı ve paypallarımızı yollamadı.
Bilyonerle iletişime geçtim ancak henüz resmi bir başvuruda bulunmadığım için detaylı bilgi alamadım. Benim gibi 1-2 arkadaşta aradı bilyoneri ve müşteri hizmetlisinin dalgınlığından kaynaklanan bir şansla kişinin ismine ulaştık.
Kişi bizlere adını mehmet uzunoğlu olarak söyledi. Bilyoner hesabında ise AN********** KO***** şeklinde bir isim vardı. Hesabın oğlunun olduğunu söyledi. Evet bende farkındayım soyisimleri uymuyor; ancak o gece bir dalgınlık ile yolladık bu kişinin hesabına paraları.
Bana dediğine göre 58 yaşındaymış ve ankara yenimahalle extrem cafe diye bir iş yeri varmış. Tabi ki bizlere pek inandırıcı gelmiyor.

Bizler kişinin itraderine kandık. Çünkü 13 itraderin neredeyse hepsi paypal ile alakalıydı. Ve forumda baya eski kişilerle alış-verişi olmuştu. Neyse artık olan oldu. Elbette peşini bırakmayacağız.

Ulaştığımız bilgiye göre kişinin adı Anıl mustafa kocabaş. Tam anlayamadık mustafa-mehmet kısmını.

Bizim sizlerden isteğimiz eğer ki bu kişi ile e-ticaretiniz olduysa bizlere kişi hakkında telefon, banka hesap bilgisi, ev adresi gibi bilgiler sunmanız ve bu kişinin sizleri dolandırmasını engellemeniz.