gradusdesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet sunuda altına ekleyin ödemenizi yapmadığınızdan dolayı ödeme geçtikden sonra 10 gün müsade edildi. Ödemenizi yapmadığınızdan dolayı kapattık bunuada size ilettik . Ama Siz burada ödeme gelmeyince ve ödeme yapmadan yedeklerinizi isityorsunuz ben değil r10 ailesine bırakıyorum gerekli cevapları onlar vericeklerdir .

burada yazılanları okumanızı rica ediyorum.


Alıntı
1- windows vps aldim parasini pesin yatirdim 1 hafta sonra acti ve 3 kez arizadan dolayi kapali kaldi yani Vpsyi 2 hafta ya kullandim ya kullanamadim.

2- Linux reseller aldim 1 ay sonra acti ve sunucu tasiniyo dedi kapatti onu hiç kullanmadim yani babamin hayrina ödeme yaptim.


yukarda arkadaşmızın anlattıgı gibiyse olay kusura bakmayın ama tereyag gibi üste çıkmışsınız.
bir ay bedavadan aldıgınız ücret sanırım o 5-10 günü telafi eder + müşteri her zaman haklıdır bunuda unutmayın.

yalnız arkadaş olayı ABARTMIŞ ta olabilir ?
yani yukarda yazan bir ay havadan para ödedim 2 hafta kullandım 2 haftasını kapalı gitti vb.. diye.

mümkünse kanıtlarınızı koyunuz her iki tarafada geçmiş olsun