Şimdi 3 tane ayrı email adreslerine email gönderdim(aslında çok etik değil hepsine email atmam ama bu durum için etik olmayı askıya aldım).
Önce Türkçe Adsense takımına ait olduğunu bildiğim yerlere email attım. Eğer sonuç alamazsam yabancı Adsense yetkililerine de email atacağım.
Emailimde durumu detaylı anlattım. Hesabımın kaptılma sebebini net olarak açıklamalarını istedim. Sitelerimde izlediğim politikaları anlattım(adsense kurallarına tamamen uyduğumu, internetin çöplük olmaması için yaptığım emekleri, dışıraya link verirken bile rel="nofollow" tagları kulandığımı vb...).
Bu arada da internette araştırma yaparken de bugün bir yazı gördüm. Ne derece doğru bilmiyorum. Bana gelen emailin Konu başlığında "Google AdSense Hesap Kapatıldı" yazıyordu yani hesabım kapatıldı "banlanmadı". Aşağıdaki yazıda da bu 2sini farkını anlatıyor. Bu konuda net bilgisi olan varsa paylaşırsa iyi olur.
O zaman bu şu mu demek oluyor, Adsense hesabı kapalı olsa da, o hesaba ait bir sitede ben ileride başka Adsense hesabına ait reklamları kullanabilir miyim? Bu durumu birebir uygulayan ve sonuçu paylaşacak birileri var mı? Bana saçma geldi bu düşünce ama artık Google'da mantık aramama noktasına yaklaştım.