RAMBilisim arkadaşım bence 1 GB lık ekran kartlarından alma çünki çünki onlar gerçekte ya 512 MB yada 256 MB lık hafıza remlerine sahip ve 1 GB ı tamamlaması için gerekli olan geri kalan hafızayı da SİSTEMİN RAM in den çekiyor varsayalım 1 GB diye aldığın ekran kartı gerçekte 256 MB oldunu düşün işletim sisteminde yani anakartınada 1 Gb ram takılı oldunu varsayalım o zaman ekran klartı 3-D uygulamlı programlarda (oıyunlarda) sistemin reminden geri kalan 700 küsür MB ı çekeceği için sistemin aşırı yavaşlayacaktır.
Dostum bu sahte 1 GB lı (piyasada paylaşımlı diye geçer) ekranb kartıları gayet fiyatları uygun yani çok ucuz ama o paraya deymez sana nasıl anlatsam ki gerçek 1 GB lı bi ekran kartını 500 YTL den aşağı alman zor.
Ben sana paran yeterse ATI RADEON 2600 XT yi tavsiye ederim, hız aştırılmış bu ATI modeli gayet güzeldir CRYSIS i 30- 40 FPS Devıl my cry ı 80 FPS ile rahat oynarsın, yani kısacası yeni nesil oyunları da çalıştırmaktadır.
BU bahsettiğim model nvdianın 8600 üğne karşılık gelen ama teknik özelliklerde 8600 den kat ve kat üstün bir üründür. 3-D MARK hız testinde 2006 yılının şampiyonudur (HIS)
Al bak buradada çok detaylı teknik bilgileri var + videosu:
HD 2600 XT, GF 8600 GTS'e Karşı | ShiftDelete.Net