Aslında iyi bir strateji olabilir. Bence en önemli 3 uzantı com>net>org dur. Zaten çoğumuz buna katılırız ama bir 4. uzantıda herkes farklı fikir beyan edebilir. Bence tv iyi bir uzantı ama tv kanalları bunun yerine biraz uzun da olsa com alırsa işler değişebilir (ornek.tv yerine ornekdizi.com) Sonuçta ellerinde tv'den domaini duyurmak gibi bir imkan var ve hiçbir webmaster bu kadar kişiye ulaşamaz. O bakımdan Veli'ye 10.000 tl vereceğime biraz uzun ama .com domainim olsun diyebilirler.Fakat 2. teorim de sizinkine paralel.dikkat ederseniz medya yavaş yavaş internete kayıyor ve bu da .tv domainlerini önemli kılabilir.Ama domain firmaları da boş durmaz, kayıt fiyatlarını arttırır. Yanılmıyorsam tv uzantısı ilk çıktığında parsellemek için koştum ve kayıt ücretlerini görünce (galiba 1000$ civarındaydı) aynen kaçtım. tv kesinlikle uzun vadeli bir yatırımdır, orta vadeli değildir. En iyisi de sırf domain değil, domain + projedir.Yoksa her yıl ödediğiniz yenileme ücretleri size çok kötü batar.Ben zamanında .us domainine yatırım yaptım, malatya ve kıbrıs gibi 2 kelime aldım.Açıkcası yaklaşık 2 sene oldu ama bir numarasını görmedim.) Şahsen ben 4. uzantıların ancak 5-10 sene sonra işe yarayacağı kanısındayım ve en kötüsü bu dıomainler benden oğluma miras kalır.)
Hepsini okumaktan sıkılan, son paragraf okuyucuları için, özetle, aylık geliriniz varsa, sizi sarsmayacaksa ve sabırlıysanız .tv iyi bir yatırım.