Bizde Shifte tasarım yaptırdık yaptırdık ama birde bize sorun kaç günde ne vaatler, iyi niyetli davranışlarla yardımcı olduk ama ite kaka bitirdi yarım yamalak.

Ama tabi biz şöyle bişi yaptık parayı peşin vermedik O salladıkça bizde salladık o salladıkça bizde salladık. En sonunda baktı dinsizin hakkından imansız gelir tarzı saolsun verdi tasarımı bizde parasını verdik.

Açıkça söleyim iyi niyetli biri ama sözünde durmayan ve ticaret yapabilicek ahlaka sahip değil Emre Aşan. Bundan sonraki hayatında sağlık dilerim yanlız, bu iyi dileklerin yanında şunuda sölemek isterimki; Emre bey kesinlikle ve kesinlikle bu tür İnternet Hizmetleri size göre bir iş değil. Şimdi diyeceksiniz ki sanamı kalmış yada senmi karar vericen diye, hayır tabiki ama sizinle çalışan bir müşteri olduğumdan bu kanıya varmam maximum tasarım süreci olan 7 Günde kafamda belirdi.

Herkese iyi forumlar.