Alıntı
net üzerinden yapılan kaçak yayınlara kısa sürede el uzatırlar ama bilmeden bence yazma

Sharing olayını uydudan izleten ( receiver (dreambox) ve skystar ) hemen hemen %80 ini enselediler yakaladılar..

Telif haklı yayınlarını korsan olarak yayanları tespit edip yakalamak ıcın Aktif bir şekilde 7-8 yıldır çalışıyorlar, bence bulaşmayın hiç. tabi sizin insiyatifinize kalmış.
Hocam ben bulaşıp bulaşmama derdinde değilim.Ben lig tv yayını yapmak yasalda demiyorum.Önce yazımı doğru anlayalım.Lig tv yayıyının bu şekilde yapmak tabiki SUÇ. Bunun tartışılan yanı yok.Ama bu tür konuları bu şekilde açmayalım.Yok ben duyum aldım,yok ben biliyorum lig tv bunun için dev bir tim kuruyor.Bu yayınlar başlayalı bir iki yılı geçecek ama şuanada kadar lig tvnin bu siteler ile ilgili herhangi bir dava açtı mı?(Justini bir engelledi o kadar.)Demek ki adamlar senin gibi basit düşünmüyorlar.Adamları başka bir planı var onun için bekliyorlar.Bende bu plan ortaya çıkıncaya kadar ya da bir siteye dava açılıncaya kadar bu tür konuları ("hurafe şeklinde olanların"(!)) açılmamasını önerdim.He bu önerime katılırsın katılmazsın tabiki o da senin görüşün olur