jonbasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Türk dizi işine hiç bir zaman girmedim girmem de ... Yabancı dizi çalışırım her zaman. Yabancı dizilere de yasak koyarlarsa harbiden mahkemeye gidecem. Türkiye'de yabancı dizi yayınlama devri henüz moda oldu. İnsanlar Lost'un ne olduğunu bilmezken ben Lost izleyip sitem de yayınlıyordum. 5 sene önceki dizileri şimdi veriyorlar. Ben 5 sene geriden takip etmeye mecbur muyum ? Giriyorum internetten sabahları canlı izliyorum, öğlen de download ediyorum. Bu tür siteler kapatılırsa nasıl izleyeceğim. Hani ben izlerim de acemi kullanıcılar ne yapacaklar ?
Bu kadar saçma bir şey olamaz ya. Şimdi Tnt Lost'a el attı. Yakında yabancı dizi siteleride kapatılır. Biz Lost'u veriyoruz işte ekmeğimize çomak sokmayın diye. Kardeşim Lost final yapacak seneye sen hala 1. sezon'u yayınlıyorsun. Böyle saçmalık mı olur yahu ?
Üstelik ben Türk dizisi seyretmiyorum. Eskiden Kurtlar Vadisi'ni seyrederdim. Şimdi ara sıra denk gelirsem ve işim olmazsa Arka Sokak'lara bakıyorum. Onun haricinde seyrettiğim dizi yok. E bu tür siteler kapatılırsa ne seyredeceğiz ? Üstelik o dizi site sahipleri ne kadar dua alıyorlar. Adam'ın işi vardır seyredemez. Ertesi gün gider internetten izler. Tekrarını mı veriyorlar sanki her dizinin. Misal, Pazartesi Arka Sokakları seyredemedim. Nasıl seyredecem sayın devlet yetkilileri ?

bu kısım türkiyenin gerçekleri.

Geçen sene 3 4 tane şiir sitesi kapatıldıktan sonra şu anki yasaklara gülüyorum sadece. Şiir illegal deyip kapatan bir zihniyetten ne beklersin ki.
Google'da aratabilirsiniz. Türk bayrağının yakıldığı, Türklere ve Atalarımıza küfürlerin edildiği, pkk propagandasının yapıldığı tüm siteler açık. Yasaksa, önce bunlardan başlayın.
Harbiden ne hale geldik. Yakında 1 2 kategori dışında tüm siteleri kapatacaklar.
Hatta o kadar vahim bir durumdayız ki, inndir.com u kapatırlar. Sonra derler ki; program falan yasak, oturun kadın programı izleyin. O da program. Bu bile olur gülmeyin
bu kısım çok önemli dedim koyu harf.