Wordpress Türkçeleştirme, Tema, Eklenti gibi konularda destek olabilirim.
Ayrıca -kurac bilir- kullanılacak forum sistemi SMF olacaksa, her türlü desteği verebilirim. A'dan Z'ye.
MSN'e ekledim. Kolay gelsin.
hı hı gece seni konuşmuştuk usta (:
Açıkçası ciddi ciddi ben bu sitenin moduyum diyemeyiz. Ziyaretçi olarak gelir ve soru görürsek yardımcı olabiliyorsak çözeriz.
Bende temasal sorunlarda yardımcı olabilirim. Tema hataları, tema geliştirmeleri vs.
Çünkü artık millet wpyi neredeyse öğrendi sadece temalarla ilgileniyorlar.
Wordpress'i öğrendi demişsinz. İlkokul ingilizcesi olan biri 2-3 teknik kelime öğrense rahatlıkla eklenti veya tema bulup Türkçeleştiriyor. Sonra da görmüşsünüzdür belki insan kaynakları kısmına konu açıyor. yada buraya geliyor
"Ben işte filanım. Şu siteyi ben yaptım. Wordpress'i öyle bir kurarım ki parmaklarını yersin. Bide belki tema yüklerim. Birkaç'da eklenti belki atarım. He bide mükemmel seo yaparım. (kişi ne yaparsın derse) All in seo var abi. Bide en önemlisi kalıcı bağlantılar. "
Sonra bir sorunu oluyor. Misal meşhur boş beyaz sayfa veya burada haftalarca konuşulan yazı içeriğini indexlememe felan. Geliyor buraya konu açıyor, hatasız kul olmaz gibisinden. Bence bu şartlar altında kimse Wordpress'i öğrenemez. Sadece öğrendiğini sanar, o kadar...