Atabey sen emin misin diziizleyelim.com'un asagı düşmediğine neye dayanarak böyle birşey söyledin acıkcası anlamadım.

underground01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dizi izle yazınca 10 sayfada içinde dizi geçen domain var hepsi bir araya gelip sitelerine bir duyuru yapsalar böyle böyle böyle yayınladıgımız dizileri kaldırın diyorlar kaldırmayınca siteler kapanıyor vs gibisinden bir kınamaz yazısı yazsanız sonra o kanalları ziyaretçiler üyeler aileleri yakınları vs izlemeyerek protesto etseler güzel bir tepki olur ama millet bakar bir site yayınlıyor o siteye yıgılırlar hiçkimse bir tepki vermez webmaster arkadaşlarında emekleri boşa gider yazık.bence dizi site magdurları diye bir grup oluşturulup bir tepki koymalısınız.

Şimdi underground01 arkadaşım burada haksızsın. Emin ol burada en buyuk darbelerden birini yedim. dizi-sitesi.com benim. Burada yasal bir şey soz konusu kapatılan dizi sitesi sahipleri arkadaşlarımız bu dizilerin yayınlanmaması hakkında haberdarlar. Bundan hiç bir emek yoktur. Tıpkı benim gibi bende biliyordum yasak oldugunu ve BİLE BİLE yayınladım. Geçmiş olsun demekten başka çare yok

Luge sana gelince....

Kendine karşı kin toplatma.. akıllı başlı işinde gücünde adamsın.... Söyleyeceğim şeyler sana yakışmaz o yüzden kullanmıyorum. Ne demek istediğimi anladın umarım