2 Önemli Şehir
Kayseri ve İzmir gelişmekte olan 2 önemli şehirledir.Farklı konumlarda olan bu şehirler arasında çok büyük farklar vardır.
Kayseriliyim ve Kayseriyi çok seviyorum.Bu şehirde su,tuvalet ücrtetsiz.Temiz havada tabiki ücretsiz.sokaklarda temiz.Trafik sorunu yok. istediğiniz yere zamanında otobüs yada vasıtanız ile gidebilirsiniz kayseri'de.Geç kalmadan.Ayrıca büyük bir hava alanı vardır.
İç anadolunun en büyük hastanesi bu şehirde yer almaktadır.İstediğiniz vakit taksi bulabilirsiniz.Kayseride sosyal yaşam ise fazla iyi değildir.
Eğer açıkırsanız gece market,mana v.b yerleri bulmakta zorlanabilirsiniz.
İzmir'de ise yaşam Kayseri'den biraz farklı.Denizi sevenler için güzel bir şehirdir.Vapura binip dolaşabilirsiniz.Deniz kenarında yürüyebilirsiniz.Ama Sokakları ve havası kayseri kadar temiz değil.Metrobüs ile istediğiniz yere gidebilirsiniz.Yalnız trafik çok yoğun İzmir'de.Geç kalabilirsiniz gideceğiniz yere.Tuvalet ve suya ise biraz para veriyorsunuz ücretsiz değil.
İzmir'de ulaşım kayseri ye göre daha ucuz.ve Büyük alışveriş merkezleri ve eğlence yerleri vardır.Öğrenci şehri diyebiliriz.Sosyal yaşamdada Kayseri ye göre daha gelişmiş bir şehirdir.
Ulaşım ,deniz,alış veriş merkezleri ve sosyal yaşam konusunda İzmirde yaşamayı isterdim.Ama su,trafik,temiz hava için ise Kayseri de yaşamayı seçerim.Kayserili olarak memleketim sanırım bana daha güzel geliyor.Kötü yanlarını bile görmüyorum bazen .Sanırım Kayseriyi çok sevdiğimden.