Birkaç host hizmetinden faydalandım Turkeyservers.net kadar berbat bir firma görmedim.
Müşteriye Saygı : 0
Teknik Destek : 0
İnsanlık : 0
Terbiye : 0
Host 1 ay kapalı kaldı.Hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyordu bu vatandaş.Forumdan birçok kişi şikayetçi fakat uğraşmak istemediklerinden birşey demiyorlar.
Merhaba;
mccyclonee bizim size karşı kötü tarafımız insaniyetliğimiz olmuşdur beyfendi bize ilk geldiğin zamanlarıda biliyoruz onları tek tek herkes bilsin gizli saklı kalmasın..!
bu arkadaş bize ilk hosting almaya geldiğinde 5-6 hosting firmasıyla çalıştım ve hepsi çok kötüydü bütün yedeklerim uğraşlarım gitti demişti şimdi inkar ediyor demekki bizim ile ilgili nedensiz konu açılmasını bekliyormuş :-)
mccyclonee efendim sitelerinizin çoğu wordpress'ti ve ben size %10 cpu oranını geçerseniz siteleriniz kapatılır demiştim hatırlarsınız şimdi demedin öyle birşey yokda dersin sen kesin.
arkadaşın siteleri hitliydi ve cpu oranını aşmıştı kendisine konuyu msnden olsun mail attım söyledim aldırış etmedi olmaz öyle şey önceden demediniz diye tavırlarını değiştirdi bizi ona buna kesti caner bey dediklerinin arkasında durmuyor diye şunu iyi bilin mccyclonee biz sizi baştan uyardık ama siz onları bi kulağınızdan girip dier kulağınızdan çıkmassa oda bizim sorunumuz deil.
benim kadar sana insaniyetlik eden firmayla çalıştınmı hiç çok ayıp ettiğinin farkındasın senin sitelerini kaç ay barındırdım cpu oranını göz göre göre geçecek ben barındıracam öyle bi durum söz konusu deildi ben yinede barındırdım son anlarda hosting ana makinemizde bulunan lisansız 1-2 vbulletin forum yüzünden datacenterdan uyarı maili geldi ve bu maili mail geldikten 2 gün sonra gördüm ve geç kalmıştım makineyi kapattılar siteniz bu yüzünden kapandı dedik size ama siz berbat hosting firması diye hem -itrader verip bilgilendirme açtığım konuyada kesinlikle çalışmayın diye üstte çıkıp yorum yazdınız.size msnden , mail , özel mesajdan ulaştım gerekirse geri ödeme yapılacak dedim siz nedense bizim yerimize başka bi kuruluşa bağış yapınız diye geri dönüş yaptınız ama şunu unutma hem cpu oranını geç sonra hakaret et biz size yine iyilikle davranalım sitenizi kapatmıyalım geri ödeme yapmak istiyelim mağdur kalmanız için sonra sizin paranıza ihtiyacım yok diyerek hakaret edin çok ayıp siz kendi tavırlarınızı düzelterek firmalarla çalışınız
ilk hosting aldığınızda ve sitelerinz taşıdığınızdada dnsleriniz yönlenmedi diye bize ana avrat gittiğinizide unutmadık şuan olmuş o msn logları ve r10da açtığım konu duruyor bana o konunun linkini buraya koydurma kendini fazlada rezil ettirme benim sana yaptığım insaniyetliği sen önceden gördünmüde gelip bana hakaretli yorum yapıyorsun yazıklar olsun

size iyilik yapanda suç
hem suçlusun hemde üstte çıkmak ve hakkını aramak için neler yapıyorsun çok ayıp
Forumdan birçok kişi şikayetçi fakat uğraşmak istemediklerinden birşey demiyorlar.
o dediniz kişileri buraya yazsanızda bizde bilsek

olmadığı için sallama boşa yedirecek türden salla bizde inanalım
https://www.r10.net/sikayetim-var/260...iyesizlik.html Mccyclone ilk bizden hizmet aldığında ve sitelerinin dnsleri yönlenmediği halde bize hakaret eden ve Zeytinyağı gibi Üstte Çıkan Ünlü Bir Şahıstır !!!
şimdi bu arkadaş bu benim msn adresim deil diyecektir
eski adresi
enolcyc@windowslive.com
yeni adresi
ll4@ll4.org