Başrol :
Doc.Deniz(E yani.

)
...
Ağır adımlarla ilerliyordu.Kafası allak bullaktı.O kadar çok problem bir araya gelmişti ki...Para kazanmak artık gerçekten onun için çok zordu.Gerekli sermaye , iş gücü , ekip bulmak onun için artık hayatın içinden sıkıntılardı.Bir an durdu ve düşündü.3 yıldır webmasterlıkla uğraşıyordu Deniz.3 yıldır aynı problemlerden gerçekten yorulmuştu, artık böyle devam etmemeliydi.Silkindi.Elini yavaşça cebine uzattı ve bir adet sigara yakmak istedi.Ancak sigara paketinin boş olduğunu gördü ve ağzından iki kelime çıktı."Hay aksi !"
Yine yolunu uzatmak zorunda kalacaktı.Hemen sağında ki kuytu sokağa doğru yöneldi.Yağmur hafif çiseliyor, hava iyice kararmıştı.Sokağın sonunda ki çöp kutusundan fırlayan kedi ile birden irkildi.Bir adım geri attı."Defol !" diye bağırdı.
Karanlıktan: "Bu kadar sinirli olmamalısın dostum."
Deniz: "Sende kimsin?"
"Ben senin içinde kalmş düşüncelerinim !"
Deniz: "Ne saçmalıyorsun sen ?"
dc_alican: "Şaka *** benim

"
Deniz: "Off ya bu şakalardan ne zaman vazgeçeceksin.

"
dc_alican: "Bu benim stilim işte anla artık.Neyse hayırdır n'apıyorsun buralarda ?"
[dc_alican = Alican] Deniz: Sigara almaya gelmiştim.
Alican:Hmm gel beraber yürüyelim.Eee neden moralin bozuk ?
Deniz:Ne zamandır uğraş uğraş bi hal oldu.Adam gibi bir ekip bile kuramadım.Kafamda güzel projeler var ama gerçekleştirecek imkanım yok.Krizden dolayı artık webmaster'lık benim ana mesleğim oldu.Kendime bakmam gerek.
Alican: Haklısın, artık ciddi işlerle uğraşma vakti.
Deniz: Ama 5 kuruş para yok.Sende benden pek farklı değilsin sanırım.
Alican: Evet, durum o kadar iç açıcı değil.
Bakkala varırlar.Deniz elini cebine atar fakat cebinde cüzdanını bulamaz.Bu kadar aksilik yetmez gibi şimdi de cüzdanı kaybolmuştur.Alican durumu anlar ve sigaraların parasını direk öder.
Alican: Bu seferlik benden olsun.Yeni çalışmalarımıza içelim.
Deniz: O iş alkolle yapılıyor sanıyordum
Alican: Beni bağlamaz.Ben istediğim şeyi istediğim şeye içerim
Deniz: Hep böyle kalacaksın
İlerlerler.Bir kaldırıma otururlar.Sigalarını yakarlar. Deniz: Artık boş oturma zamanı bitti.Yeni projelere atılıyoruz.
Alican: Aklımda bazı kişiler var.Yakın zamanda her şey değişecek...
----------
Akılda ki bazı kişilerden olmak isteyenler isimleri ile birlikte yazsınlar.Beğendiklerimi kullanırım.Ama burdan olmayanlarda olacak.Neyse yorumları alalım.Sürekli devam ettirmeyi düşünüyorum.