sdemirkeser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilgisiz hocam konuyu biraz daha web sitesi yada bunun paneli yapmaktan çok web tabanlı yazılım olarak düşünürseniz anlayabilirsiniz.
insan ajax niye kullanır yada bu şekilde yaklaşırsanız daha açıklayıcı olur forumda yazdığım mesajları görüyorsanız zaten az çok session lamı tutsam gibi basit cevabı olmayan şeylerle ugrastigii az çok görmüşsünüzdür
mesala adam bir beyanname giriyor. beyanname kodunu girdi. datalar ajaxla geldi. sonra birşeyleri yazdi. ajaxla datalar gitti hatalar vs ler oluştu. bu arada bazı alanlar enable disable özellikleri değişti falan falan herşey ajaxla olacak şekilde.
Tüm sayfayı yenilemek yerine ilgili objeleri özellikleri ile değerlerini yenilemenin kolay pratik bir yolunu ariyorum yani. tüm sayfayıda yapabilirim ama o zamanda javascript fonksiyonlarını eval etmek gibi iş daha kompleksleşiyor
inş bu sefer anlatabilmişimdir
yazdığın web tabanlı yazılımları çok merak ettim. paylaşır mısın?

sdemirkeser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilgisiz hocam konuyu biraz daha web sitesi yada bunun paneli yapmaktan çok web tabanlı yazılım olarak düşünürseniz anlayabilirsiniz.
bunuda bilmiyordum, bundan sonra web sitesi yada yönetim paneli yerine; web tabanlı yazılımlarla media player, anti virüs, tarayıcı, resim işleme programları yapmaya çalışacağım.