sdemirkeser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
jquery php ye özgü degil ama ikisi beraber çok tatli calisirlar
bide üstad jsp demiyorum, jsf diyorum.
asp.net e başlayanlar gerçekten hakettiği ücretleri ödeyerek çalışsınlar sonra tekrar konuşalım. bsa amca var.visual studio ya para verip mi kullaniyorsunuz. her windows server in parasini ödüyor musunuz. kolaylık para ödemeyide gerekitiriyor. microsofta para bayilinca sizin yapacaginiz emegi onlar sizin yerinize yapmis oluyorlar işte.
birşeyin mantığını ögrenmek istiyorsanız emek vermek biraz ugrasmak daha mantıklı olarak görüyorum.
php bilen adam asp.net i 1 haftada söküyorsa asp.net bilen adam php yi 1 ayda sökemez. daha ilkelini bilene hazır sürükle bırak şeyler daha basit gelir çünkü falan falan
tamamen seçim meselesi fanatik olmayıp nerde ne gerekiyorsa onu kullanmak lazim.
Saygılarımla
eğer ben senin phpde yaptığını asp.net ile yapabiliyorsam detaylara gerek yoktur. sonuçta topu topu 50-60 yıl bir gelecek var önümüzde. işte sende diyorsun ya php yi öğrenip asp.net öğreneceğine php öğrenip boşa zaman kaybetmez.
tolgay007 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
asp ile mail nasıl yolluyorsun php de tek satır 1 fonksiyon ile mail yollanıyor asp ile kodunu yaz bakalım hangisi daha uzun bak php kodu aşağıda
mail(1, 2, 3, 4); sadece 4 paramatre
üstlerde yazdığım mesajları okursanız her iki dilinde kendine özgü artıları olacağını yazmıştım. sidik yarışına girecek değilim burada.
ayrıca asp.net ile bakınız kendi eklentilerinizi yazarak kullanabilirsiniz.
Asp.net icin ucretsiz captcha kontrolu-Guvenlik kelimesi dogrulamasi
ek: ben demiyorum ki php kötü. yanlışta söylemiyorum ancak kabul etmeyip arkadaşları yanlış yönlendiriyorsunuz. asp.net hem daha kolaydır hem daha kısa sürede siteleri hazırlayabilirsiniz. bu kontrolleri sürükle bırak olayının önemi ise kodlayıcı tarafından gözden kaçacak güvenlik açıklarını sıfıra indirmesi.