Arkadaşlar bende turkeyservers.net ile çalışıyorum kendisinden ilk reseller hosting aldım sitelerimin hiti yüksekti vps'e geçtim sonra ve şuan dedicated aldım teknik destek zayıf diye konuda bi yazı gördüm onun üzerine konuya bende yorum yapıyım dedim.
Caner Bey ile 8 aydır çalışıyorum şuana kadar ufak tefek sorunlar yaşadım bunlar benden kaynaklı sorunlardı tek kendisinden kaynaklı sorun ise datacenterla alakalıydı çünkü birebir şahit oldum sivasta şimdi buradaki arkadaşlar turkeyservers'ı yani caner bey'i kayırdığımı sanacaklardır kesinlikle aklınıza böyle düşünceler gelmesini istemem hepsi birebir kendi yaşadıklarım.
teknik desteğe gelince caner bey paraya önem veren insan deil makinenin sorunu olsun yada olmasın dier konularda bile yardımcı olan insandır kendisi buradan kendisine teşekkür ediyorum.
şimdi bu konuda ise droit haksız bence neden diye soracaksınız caner bey bütün müşterileriyle sohbet eden her dertlerine çare getiren insandır bence ve droit arkadaşımızın dedikleri ise bence karalamadan başka birşey deildir sebebi ise droitin kendinden kaynaklı sorunundan caner beyi suçlu görüp hakaret ve argo kelimelerinden olsun zoruna gidip buraya gelip karalamasını görüyoruz.
yinede bütün arkadaşlara söylüyorum kesinlikle ve kesinlikle kayırma yok yorumlarımda sadece caner beyi birebir görüşmüş ve hizmetinden memnun kalan bir müşteriyim.
selametle
bu arada caner bey 2. sunucuyu alacam bi görüşelim
turkeyservers.net senin adın gökhanmı sadece onu söyle yada bu turkeyservers.net ten hizmet alan arkadaş bu firma sahibini adını bana yazarsa çok makbule geçer
ismi Caner TRNET