Selam arkadaşlar,

Buradan yer sağlayıcı firma sahipleri / Firma açmayı düşünen arkadaşlar & ortak arayan arkadaşlara seslenmek için bu konuyu açma gereksiniminde bulundum.

Uzun süredir bu tür bir fikrim vardı ve bu düşüncem malumumuz ekonomik kriz ile dahada kuvvetlendi ve buraya konu açmaya kadar pişti.

Yer Sağlayıcı piyasası biraz devlet kanalı ile birazsa özel sektörde oluşan eksiklikler ile birazda serbest piyasadan kaynaklanan eksiklikler ile O'ın altında bir iş haline gelmiş ve dahada aşağıyda doğru inmektedir. Benim gibi bu piyasa ya emek veren, karşılığını herhangi bir nedenden dolayı alamayan için bir çok arkadaşımın olduğunu düşünüyorum. Bunun sebepleri arasında ağır piyasa koşullarının yanı sıra giderler ve birçok etken faktörde olduğunu hepimiz biliyoruz.

Burada zamanında birçok konuya deyinmek istedim. Fakat günü birlik bazı firmalar ile Liderliği elinden bırakmak istemeyen bazı firmalar yüzünden ya konu başka yerlere çekildi, yada gereksiz olduğu şeklinde değerlendirildi. Dernek ve meslek grubu şeklinde yapmak istediğimiz faliyetler ise katılımsızlık ve baltalama şeklinde yerle bir edildi.

Lafı fazla uzatmayıp, bir istişareye davet etmek istiyorum sizleri. içerisinde olduğumuz piyasalarda ya ilkler kazanıyor, yada güçlülerin kazandığı malumunuzdur. Ben büyük bir ortaklık kurup, Yer Sağlayıcılığı hizmetinin hem kalitesini artırmak , hemde bu sözgelimi Tek Elciliği kaldırmak adına birşeyler yapmayı planlıyorum.

Bu tür bir ortaklığı düşünen arkadaşlarımız varsa aramızda, lütfen konu altında fikirlerini beyan etsinler ya da benimle MSN veyahut ÖM yolu ile iletişime geçsinler.

Zaman Ayırdığınız için Teşekkür ederim.