Ben neden bu sorunları hic yasamadım ya ? adamlarda 3 tane makınam var? Ha tamam bazı donemler (ANET te calıstıkları donem) kesilmeler falan filan oluyordu ama zaten TR nin altyapısı belli.O kadar olacak.Gider Amerikadan sunucu alırsınız cunku ucuzdur.siteleriniz yavas acılır.Musterileriniz "abi bu ne yaaa" derler.Gelir TR den makina kiralarsınız bu sefer.Hat parası pahalıdır malum.Bu yuzden makinalarda pahalı gelir amerika yada diger ulkelere gore.Paranızı verirsiniz aylık 200-300 lira.Hız superdir.Ama altyapı eksiktir ve sorun yasarsınız ara sıra.Bu seferde dersinizki "300 lira veriyorsam hizmeti sınırsız almak isterim." amenna herkes verdigi paranın karsılıgını muhakkak almak ister.Ama bazı kurulusların belirli evrelerden gectı donemlerde yasadıgı bir kac sorunu dallandırıp budaklandırıp insanların gıyabında konusmak bence yakışık kalan bırsey degil.Su anda SADECEHOSTING de barınıyor butun sunucuları.Sanırım yakın bir zamanda kendi dc lerini kuracaklar.Hatta kurmus olabilirler.Ben memnunum.2 seneyi aşkın suredir Kaliteweb ile calısıyorum.calısmayada devam edecegim...Alın size cok basit ornek.NİXCON.Ne oldu nixcon a ? onlarca yuzlerce binlerce musterisi vardı.Yalan oldu.Birazcık anlayıslı olun ve tr nin bilişimdeki bu yenilenen sürecinde bazı seyleri gormemezlikten gelin.Ha tabi sorunlar artıyorsa ve artık YETER dedirtiyorsa (Ki bunlar DC kaynaklıysa adamların yapacagı bırsey yok) o zaman tabiki kimse durmak istemez.Velhasıl kelam ben KALİTEWEB ten memnunum.Serdar ve Fatih beye sonsuz tesekkurler.