Ben 2 seneyi aşkın süredir Kaliteweb ten hizmet alıyorum.1 dedicated 1 vps ve birde radyo sunucum var.Ha tabiki sorunlar oluyor.Hic kimsede çıkıp bana ŞURASI HİÇ SORUN YAŞAMADI demesin.Allah yapısı degil sonucta serverler.İnsan yapısı.Bende herkesin istedigi gibi DAHA AZ SORUN yaşatan Firmalarla calısmak isterim.Bir donem (Kaliteweb in ANET DC ile calıstıgı donem) evet sorunlar bayagı yasandı.Ama sımdı o gunlerdeki sabrın meyvesini simdi yiyorum.1 Sunucuyla baslamıstım sımdı 3 tane.Yakında 4 belki 5 olucak.Kaliteweb ten cok memnunum.Allah razı olsun serdar ve fatih beyden, orda calısan herkesten.bir arkadasımız destek eksikliginden bahsetmiş.farklı usluplardan ve kullanıcı adı / şifre nin yenıden silinip olusturulmasından.Dedicated alıyorsanız zaten kullanıcı sozlesmesındede soylendıgı gıbı adamlar sıze MAKINA ve HAT verıyorlar.İşletim sistemini kuruyor gerekli ayarlamaları yapıyorlar.ondan sonrası size kalıyor.zaten makinayı yonetemiyecek bilginiz varsa o işe giripte hizmet aldıgın yerden her konuda destek beklemek yanlıs.herneyse.ben kalitewebten memnunum acıkcası.cıkıpta burada mılletı kotulemenin bence bir anlamı yok.