Valla ben 2 seneyi aşkın bir süredir Kaliteweb le calısıyorum.Ufak tefek sorunlar dışında hic bir yanlışlarını gormedim.Siz ne zaman calıstınız bılmıyorum ama onlarla ilk işe basladıgımda ANET DC nın altyapısını kullanıyorlardı.Anet o donem hat kapasıtesını arttırıyordu.Switch ler filan değişmesi gerekıyordu.Bu nedenle bazı zamanlar hat sorunu yasadık.Hat kapasitesi yukseldiginde (ki o sure ara ara olsada bayagı kesilme oldu) baktılarki ANET ile calısılmayacak durumdayız, hemen butun sunucular SADECEHOSTING e tasındı.Kendileri adanalı olup, ANET donemindeyken adanadan yapıyorlardı işlerini.Fakat yaklasık 1,5 senedir Mecidiyeköy / ISTANBUL'dalar.Yeni DC ile calısmaya basladıklarından bu yana yasadıgımız sorun sayısı iki elin parmaklarını toplasanız gecmez.Ilk donemler yapmıs oldukları seylere bende anlam veremıyordum.Ornegin 1 lira eksik yollayınca hesap acılmaz yada domain kredisi eklenmezdi.Eklensede o 1 lira bir sonraki hesapta muhakkak alınırdı.Ama simdi anlıyorum ki adamlar haklı.Neden haklılar ? su anda ellerinde Onlarca , yüzlerce makina var.Her musteriden 1 lira eksik alsalar bu fiyat ne olur tahmin edebiliyormusunuz?Dedicated sunuculara sıra gelince.Biliyorsunuzki sunucu kiraladıgınız zaman eger İşletim sistemi hakkında bilginiz yoksa opsiyonel olarak takıldıgınız noktalarda hizmet aldıgınız firma size destek verıyor.Ki kalitewebde bilgileri dahilinde her an size hizmet veriyor.Mesela IRC Hakkında gibin birsey sorun size tatmin edici bir acıklama veremiyebilirler.Ama Linux hakkında sorun A dan Z ye anlatsınlar yardımcı olsunlar.Zaten adanadan istanbula tasındıkları donem biraz buhranlıydı.Yani bizim acımızdan degil onların acısından.Sonucta yenı bır yere tasınıyorsunuz.İşyeriydi bunun boyası şuyu buyu ösürü pösürü velhasıl kelam sizin ve bizim gormedigimiz bircok sorunları vardır, olmuştur.Ha tabiki biz musteriler olarak her zaman KALİTE , KESİNTİSİZ YAYIN bekleriz.Ama hic onların neler yasadıklarını dusunmeyiz.Demem oki dostum şahsım adına soyluyorum.Ben hic bir sorun yasamadım.TTDC ye bile gitseniz muhakkak bır sorun yasayacaksınızdır.Allah yapısı degil bu kul yapısı.Size hizmet veren adamlar Bilgisayar konusunda herseyi bilmekle yükümlü degiller.SUNUCUTURKIYE.COM diye yeni bir şirket kurdular.Ve cokta ucuz fiyata hizmet veriyorlar.Sanırım yakında kendi Datacenterlerinide kurucaklar.Onlar nereye ben oraya.Su anda 3 makinamız var onlarda.Belki yakında 4 te olucak 5 te.Ben memnunum.En azından su anda deneseniz kendilerini sizde aradaki farkı gorursunuz.